Jobbikosok ti miért utáltátok meg a liberalizmus? Mi a ti történetetek?
Kíváncsi vagyok mindenki történetére.
Az enyém így szól:
16 évesen volt egy bírósági ügyem.Röviden annyi, hogy egyszer éjszaka próbáltam megvédeni a barátnőmet a "svédektől", akik belénk kötöttek.
Hát, maradandó sérülése sem nekem sem az akkori barátnőmnek nem lett, de azért nem volt kellemes.
Nem sztár, de egy jó referenciákkal rendelkező ügyvédet fogadtunk fel.
A végén meg sem büntették a svédeket, csak felfüggesztettet kaptak.
Az ügyvédem is el volt hűlve, mert ilyen esetekben biza nem felfüggesztettet szoktak kapni.
Magyarán a bőrszínük, etnikumuk miatt enyhébb büntetést kaptak.
Akkoriban még SZDSZ kormány volt, valószínűleg parancsba adta a bíróságoknak, hogy ha más bőrszínt látnak, akkor enyhébb büntetést kell adni.
Az ügy óta nálam a liberalizmus nagyjából a pestissel egyenlő.Aztán az évek során voltak esetek,láttam, hallottam eseteket, melyek még inkább megerősítették bennem ezt a tudatot.
Dolgoztam külföldön is, ismerek embereket a tengerentúlról is, nem vagyok teljesen egyedül a véleményemmel.Sokan gondolják még így.
"mert akkor mindenki tudja mi az."
és mi lenne az???
A cigányokat "svédeknek" is szokták hívni?
Hú, miket nem tudok meg ezen az oldalon.
Amúgy miért nem a cigány vagy roma szót használod, ha egyszer róluk van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!