Jobbikosok ti miért utáltátok meg a liberalizmus? Mi a ti történetetek?
Kíváncsi vagyok mindenki történetére.
Az enyém így szól:
16 évesen volt egy bírósági ügyem.Röviden annyi, hogy egyszer éjszaka próbáltam megvédeni a barátnőmet a "svédektől", akik belénk kötöttek.
Hát, maradandó sérülése sem nekem sem az akkori barátnőmnek nem lett, de azért nem volt kellemes.
Nem sztár, de egy jó referenciákkal rendelkező ügyvédet fogadtunk fel.
A végén meg sem büntették a svédeket, csak felfüggesztettet kaptak.
Az ügyvédem is el volt hűlve, mert ilyen esetekben biza nem felfüggesztettet szoktak kapni.
Magyarán a bőrszínük, etnikumuk miatt enyhébb büntetést kaptak.
Akkoriban még SZDSZ kormány volt, valószínűleg parancsba adta a bíróságoknak, hogy ha más bőrszínt látnak, akkor enyhébb büntetést kell adni.
Az ügy óta nálam a liberalizmus nagyjából a pestissel egyenlő.Aztán az évek során voltak esetek,láttam, hallottam eseteket, melyek még inkább megerősítették bennem ezt a tudatot.
Dolgoztam külföldön is, ismerek embereket a tengerentúlról is, nem vagyok teljesen egyedül a véleményemmel.Sokan gondolják még így.
Az a baj az alapvető emberi jogokat és a liberalizmust összekeverik.
Ha egy melegnek, bármely kisebbséghez tartozó embernek, nőnek, külföldinek akármilyen joga is van és nem lehet leköpni, akkor habzik az emberek szája, hogy milyen fertő ez a liberalizmus és a szent és mindennél jobb magyar emberek létét veszélyezteti ez a viselkedés....
" szent és mindennél jobb magyar emberek létét veszélyezteti ez a viselkedés"
Ha eljön ebbe az országba akkor tartsa be a szokásainkat.
Igen, jobbak a magyarok, mint az ő népe, különben nem jött volna ide. Kevés ember megy rosszabb helyekre élni
"hanem csak fél 11."
16 évesen akkor sem kéne ilyen későn kint mászkálni, és biztos nem a házatok előtt történt, tehát te is hibás vagy, hogy ilyen helyen voltál.
"Kórházba kerültünk, de nem tört el semmink vagy hasonló."
Hát akkor meg? Ha nem lett különösebb bajotok, akkor mi a probléma?
Valaki sokkal nagyobb sérüléseket okoz a másiknak, mégsem kerül börtönbe, sok középiskolában agyonverik egymást, de ki sem rúgják őket.
"Azért kellett volna börtönbe kerülniük, mert bántottak minket, ennyi."
Hogyan? Leharapták a füledet? Az az igazság, hogy szimplán utálod őket, de most megtanultad, hogy ne mászkálj ilyen későn, és hogy te se okozz másoknak fájdalmat, látod milyen rossz, te már a semmiért is a börtönbe küldenéd őket. Szerintem akkora sérüléseket mint amekkorát okoztak neked te is okoztál másnak, akkor most te is kerülj börtönbe?
"Az SZDSZ hívők szerint biztos én provokáltam"
Ha olyan gyereknek ismertek volna, aki sosem csinálna ilyet, akkor biztos nem mondták volna. Valószínű részben a te hibád is, attól függetlenül, hogy nem tudsz róla. Lehet a ruhád vagy valamilyen kijelentésed provokálta őket, csak te már nem emlékszel rá.
13-as te miről beszélsz? Most komolyan nem értem.
A gyűlölködés nem számít szokásnak, hagyománynak.
Látom páran nagyon védik a liberalizmust (a mait) meg a cigányokat. Persze könnyű Budapest belvárosában, vagy egy csendes cigánymentes faluan élőnek okoskodni. Főleg úgy hogy még cigányt se látott életében...
Nekem nincs különösebb sztorim. Láttam jópár putris cigányt, folyton arról hadoválnak hogy ők nem akarnak így élni, de a kocsmában elisszák a segélyt. Indiába valóak nem Európába.
Igazán akkor ábrándultam ki a liberalizmusból amikor hallottam hogy mi megy Franciaországban meg Nagy-Britanniában például. Meggyűlölni akkor gyűlöltem meg amikor megnéztem pár SZDSZ/MSZP képviselők felszólalásait, vagy csak végignéztem mi folyik a homiparádén.
Bírom ezt a "fogalmatok sincs mi is a liberalizmus" szöveget!
Ti tudjátok, és ha igen akkor miért is nem homályosítjátok fel azokat akik nem?
Persze ha nem a bűnözőpátyolgatásotokat kell érteni ez alatt, mert akkor mindenki tudja mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!