Magyarországon fajulhat polgárháborúvá a magyar-cigány viszony?
NEM NEM NEM!!!
Én ebben az országban, mint külsősként azt látom( sem cigány, sem pedig magyar nem vagyok ), hogy soha az életben ne is álmodozzatok polgárháborúról! Látom azt amit látok, a bolgároknál még úgy ahogy elképzelhető, de itt abszolute nem! Ha itt a cigányok lesznek többségben, mindenki szépen be a házba, soha többet az utcára sem mertek kimenni....tetszik nem tetszik ez a szomorú valóság.....
Utálom a cigányokat, mert nem egyszer belémkötöttek!
A magyarok meg kiközösítettek a származásom miatt!
Ennyit erről!
Egyik ,,kutya", másik ,,eb"! Ezért nem lesztek előrébb, ezért nem fogtok egyről a kettőre menni! Mert persze ti befogadónép vagytok....az oroszokhoz viszonyítva hát biztos...! XDXDXD
Miért milyen a származásod kedves utolsó?
A cigányokon kívül nincs baja a népességnek mással.
A távol-keletieket meg kifejezetten szeretik a magyarok.
Szír arab vagyok. Rosszul fogalmaztam, inkabb a vallassal lehetett a bajuk, nem tudom. Kb. ez ot eve tortent. Ebben az evben elvegzem a jogi egyetemet es megyek nemzetkozi buntetojogra, Amszterdamba. Ha polgarhaborut akartok remelem tudjatok, hogy egyik unokatesomat veletlenul eltalalta egy golyo hatan, mikozben o bekesen ment hazafele....az.meg hagyjan de nincs orvos kornyeken igy Damascusba kene mennie csak nagyon, de nagyon veszelyes!
Jogasz szemszogbol meg ugye tudjatok, hogy egy esetleges polgarhaboru miatt Nyugat is bele utheti az orrat?! Foleg h Eu tagallam MO. Voroskereszt a ciganyokat fogja segiteni es meg az ENSZ es a NATOrol nem is beszeltem. Nyugat nagyonis tudja milyenek ciganyok! Vissza oket meg nem lehet kuldeni Indiaba, mert ok sem fogjak meleg szeretettel fogadni oket...
Amugy ha en lennek a miniszterelnok azt csinalnam ahogy annak idejen Szaddam Husszein a kurdokkal. A kurdokat eszakra, az arabokat delre. Ez volt a jelszo! Miert nem lehet ezt megcsinalni itt se? A ciganyokat keletre(fél Borsodot is odaadnam) az osszes tobbi teruleten nemciganyok. Borsod nem valna ki az ugyanugy Magyarorszag lenne csak kb.1millio cigany elne ott. Ott elhetnek a sajat kis eletuket. Ha atmennenek a nemcigany teruletre akkor falat kell korejuk emelni.
Most bovebben kifejtettem, tegnap faradt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!