Magyarországon fajulhat polgárháborúvá a magyar-cigány viszony?
Horvátországban, a Délszláv háború idején beakarták a cigányokat is sorozni, de azok annyira féltették az életüket, hogy elmenekültek Szerbiába.
Emiatt Horvátországban jelentősen csökkent a cigányok száma.
Majd akkor lesz nagy probléma, ha az ország minden pontján többségben lesznek.
Gondolkodj el, a magyarok többsége 1-2 gyereknél nem akar több gyereket vállalni, a cigányoknál viszont tudod te is, hogy ez 2-3-szorosa.
Szóval szinte biztos, hogy nemsokára kisebbségbe kerül a magyar, az pedig nem lesz kellemes.
Külföld milliárdokat küld ide, hogy azzal támogassuk a cigányokat, telepítsük le őket, segély, stb.
Kanadából kitoloncolták őket, 1 vagy 2 éve fizetnek nekünk. Már írták is, én voltam kint Fro-ban, lakókocsival mennek egyik helyről a másikra, egyszer láttam tolvaj cigányt és az emberek a rendőrök szeme láttára verték meg. A rendőrök meg a végén bevitték "így találtuk meg, azt mondták hogy tolvaj" címszóval.
Én borsodi vagyok, biztos nem hagynám annyiban ( van egy örökölt házam, régi parasztház, lebontották a mellette levő csűrt, a régi disznóólt és még az istállót is a benne lévő cuccok miatt ( kidobott szekrény, ruha, szerszámok, tehát állatok már nem voltak ), betörtek a házba, elvitték a hűtőt ( + fagyasztó ), a gáztűzhelyt és a nagyanyám korabeli fém sütő-tűzhely berendezést ( ennek nem tudom a nevét )).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!