Ti hisztek Schiffernek?
Igen. Nekik a pártszakadás után az országgyűlési kampányra kellett minden pénz, hogy egyáltalán bejussanak.
Nyilván év elején hoztak egy döntést, hogy a parlamenti tagság fontosabb az EP-nél, ezért minden pénzt arra raktak rá (mint a ruletten), az EP-választáson meg imádkoztak.
Amúgy ha megnézted itt Pesten én az utolsó 3-4 nap kivételével egyetlen plakátjukat (kicsi) sem láttam, és óriásplakátjuk sem volt, pedig Gyurcsány meg az Együtt ezekkel is teleszórta a várost (nekik ugye országgyűlésin kevesebbet kellett költeniük a közös lista miatt, meg azért, mert egyenként kevesebbet kellett kampányolniuk az egyéni körzetek háromfelé osztása miatt.)
Konkrétan én egyet sem láttam tőlük, sőt még telefon sem jött, pedig vagy 10x hívott OV, meg GYF meg vagy 5-6x BG, de az Lmp egyszer sem hívott.
Hozzáteszem előtte sem hívtak, de előtte az ogyéválasztásnál láttam plakátjukat, de nem óriásit, csak sima plakátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!