Jobbikosok, ti hisztek abban, hogy 2014-ben nyerhet a Jobbik?
A Fideszesek meg az MSZP-sek miért szavaznak egy olyan pártra akiről már kiderült, hogy alkalmatlan és miért nem szavaznak a JOBBIK-ra, akinek lehet hogy sikerül rendbe tenni az országot?
Ennél rosszabb amúgy se nagyon lehet.
2014 valasztasi eredmeny szerintem 95% az esely,h igy fog kinezni :
fidesz
mszp
jobbik
szoval a tolvajok alakitanak megint kormanyt sajnos. De nem lesz 2/3-uk
Én Jobbikos vagyok ,de sajnos nem nyernek 2014-ben.
A támogatottságuk stagnál.
Sok szavazót nem tudnak megszólítani a média miatt.
4-es te meg figyeld meg, a fidesz még csinál egy két mocskot (trafikok, bankadó stb.) és ahogy elérkezünk a választásokhoz a jobbik lehúzza mindenről a vizes lepedőt. (főként rezsicsökkentés, hogy mekkora egy hazugság)
Hidd el a jobbiknak olyan kampánya lesz hogy csuda. Vona kihívja Orbánt egy vitára XD azt megnézném. Szerintem a jobbik legrosszabb esetben 2. hely 25-30%-al de jó esélye van nyerni is
tamogatottsagok a teljes nepesseg
koreben:
fidesz : 26%
mszp 13%
jobbik : 7-8 %
7-es ne a teljes népességet nézd hanem akik el is mennek szavazni kb 2-3 millio ember (és ez még jó)
Meg nézd a szavazati hajlandóságot is.
Tavaly se vették ezt figyelembe az elemzők és adtak a jobbiknak 7%-ot. Mennyi lett? 17,2%. Most meg adnak neki 18-at. abból könnyen lehet 40-45%
Az új választási rendszer a Fidesz kivételével az összes párttal kitol.
A Jobbik sokkal jobban szerepelne a régi választási rendszerben.Az újnál hátrányban van.
Kerdezo ne legy ostoba kerlek!
Oke hogy jobbik szimpatizans vagy de a jobbik mar akkora tomeget nem fog megmozgatni a valasztasokig amivel megingatna a fideszt. A fide sz az elmult evek alatt egy sziklaszilard szavazotaboron dolgozott ami sajnos sikerult nekik a teljes nepesseg kozul 26% tamogatja...sok barom de ez van ezek a tenyek ne almodozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!