Jobbikosok, ti hisztek abban, hogy 2014-ben nyerhet a Jobbik?
A Fideszesek meg az MSZP-sek miért szavaznak egy olyan pártra akiről már kiderült, hogy alkalmatlan és miért nem szavaznak a JOBBIK-ra, akinek lehet hogy sikerül rendbe tenni az országot?
Ennél rosszabb amúgy se nagyon lehet.
Hány éves vagy, kérdező?
Még hiszel a mesékben?
igen jobbik nepszeru ez igaz es nagy a szavazasi hajlandosag,ez is igaz,de oriasi a hatranya a tamogatottsag kozt,megha a 80% a hajlandosag akkor sem tudjak megverni a maffiapartot sajnos...szerintem a fidesz most is arra keszul,h megtobb szavazot szerezzen..gondolok
itt a devizahitelmentesrol. Erted mar?
Annyira utálom ebből a szempontból az országot, hogy az emberek nem azt nézik mi a jó hanem "nesze itt egy 100-as szavazz rám - OKÉ" felfogás van
Gratulálok a sok fideszes mszp-nek, egy kis pénzért eláruljátok Mo.-ot
A másik baj, hogy a Fidesz totál bebetonozta az embereit.
Tehát hiába nyerne valamelyik ellenzéki párt, a fontos pozíciókban ülő Fidesz pártemberek maradnának mert több évre lettek választva.
Ezek az emberek pedig ,direkt rosszul végeznék a dolgukat,áskálódnának a kormánypárt ellen amennyiben az nem a Fidesz.
Egyik ellenzéki párt tudná demokratikus keretek között ezeket a bebetonozott Fidesz pártembereket eltávolítani.
14:58 pont ezt akartam irni, ez igy van.
Kerdezo,sajnos igy van soha nem felejtem el a szemelyes elmenyemet :D
:
baranyai kis faluban lakok, 2010-ben valasztasok voltak Pichler imre ur indult a fiszesz szineiben a kampanannyi volt,h motyogott valamit 2 percig ekijelentette,h mindenki ihatingyen egy sort vagy egy kolat a helyi kocsmaba..ez gaz szerintem.mondjuk a sort azert megittam had fizessen de szavazatott nem kapott :D
mondjuk az mszp sem volt sokkal kulonb odahoztak a kis falusi sportcsarnokba beby gabit aki enekelt 20 percig pakoltak azt mentek a kovetkezo faluba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!