Kik szavaznak az LMP-re, és ők hol vannak?
Milyenek ők? Vagy hol vannak? Van valami oldal itt neten, ahol megtalálhatóak a hivatalos párt oldal- fórumokon kívül?
Nem igazán találok rájuk, pár képviselőjük face oldalán vannak hsz-elők, gondolom nagyrészük az, de hol csoportosulnak, ha csoportosulnak, mint a jobbikosok a kurucinfón.
Én.
34 éves, jóképű, diplomás pasi.
Itt vagyok egy 30ezres vidéki kisvárosban. (Épp szabin.)
Nem csoportosulok sehol.
Én őket(LMP-sek)nem sokra tartom...többre tartok egy elkötelezett jobboldalit akár ugyanis annak markáns véleménye van úgy mint az igazi"balosoknak".
Az LMP olyan se hús...se hal-semmi.
Én, huszonéves budapesti egyetemista. Soha nem voltam SZDSZ-es, családom vidéki baloldali származású (ugye ők morzsolódtak le elsőként az MSZP-ről).
A szavazóikat hozzászólók között azért meg lehet találni, csoportosulni pl a képviselők Facebook oldalain (Schiffer, Szél) meg a központin (facebook.com/lehetmas) az újabbak meg SRB-nél (facebook.com/sallairobertbenedek), de van Indexen is fórum, meg 168ora.hu-n is. Más csoportosulásról nem tudok.
"Aki középen áll nem lehet markáns véleménye?"
Természetes hogy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!