Szerintetek hányan szavaznak az összdfogás pártra?
Figyelt kérdés
Mármint nem a Gyurcsányék féle összeállásra gondolok, hanem az összefogás nevezetű pártra. Hányan fognak tévesen rájuk szavazni? (A tévesent úgy értem, hogy eredetileg a Gyurcsányékéra akartak)2014. ápr. 6. 13:25
1/9 anonim válasza:
Nem feltételezed róluk, hogy ha már nem ismerik fel a nekik szimpatikus párt nevét, akkor legalább a szegfű logót felismerik a másik formáció neve felett? :-)
2/9 anonim válasza:
Sajnos nagyon sokan. MSZP-DK-MLP az igazi összefogás, hajrá!
3/9 anonim válasza:
Tizedszázalékok, ahogy a többi mikropártra is, de nem tévedésből, hanem szándékosan.
4/9 A kérdező kommentje:
Mi az az MLP? Nekem az új
2014. ápr. 6. 13:34
6/9 anonim válasza:
Én meg a kérdésben, hogy összdfogás.
7/9 A kérdező kommentje:
Elírtam egy betűt, kövezzetek meg!
2014. ápr. 6. 13:58
9/9 anonim válasza:
Én szerintem kapni fognak kb 3%-ot az EGYÜTT2014 nevű párttal együtt, de tévedésből. És én ezt komolyan gondolom, nem is biztos hogy mindenki végigolvassa a listát, csak gyorsan megkeresi azt a pártot ami neki kell és megy is el. Én meg jót fogok röhögni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!