Komolyan nem értem a hőbörgőket. Miért nem elégedettek az Orbán-rendszerrel?
"Mert "a gyurcsányi, meg a feri" alatt jobb volt?! LOL"
Bármilyen hihetetlen, az én családomnak és még rengeteg ismerősömnek jobb volt. Nyugdíjba is el tudtak volna menni a szüleim, ha még egy ciklust ő marad. Most viszont örülhetnek, ha megélik, pedig 14 éves koruk óta dolgoznak. És ha már munka, akkor ugyanazért a munkáért kb. 30 ezerrel kevesebb marad nekünk költeni. A rezsicsökkentéssel pedig összességében szinte semmit nem nyertünk, sőt majdnem kirúgták apámat, mivel vízműnél dolgozik, ami így próbálja kispórolni, amit a kormány elszed tőlük. Ha lenne gusztusom és nem most vacsoráztam volna, akkormég írhatnám, hogy mi bajom Orbánnal. A LOL egyébként pedig az, hogy mennyi kultúrálatlan és/vagy ostoba egyén van ebben az országban. A tulajdonneveket nagybetűvel írjuk, még azét is, akit utálunk. Ki nem állhatom Orbánt, még is vagyok olyan kultúrált, hogy nagybetűvel írom a nevét.
"Engem az utóbbi időben nagyon foglalkoztat a téma hogy aki a fideszre szavaz AZ MIÉRT??? Mit adott ez a párt ennek az országnak?? Azt tudom hogy mit vett el.. de hogy mit adott?
Meg tudná indokolni nekem valaki?"
Hán azé kő a Fideszre szavazni, mee külömben a gaz gyúrcsányik és libások lesznek a főnökök, oszt azok meg tönkretesznök mindent e!!!
Fejlődik az ország?
Minden megújul?
Komolyan mondom a hozzád hasonló merev idióták nem is Fideszesek, hanem Viktoriánusok.
És az ilyenből egyre több van. Ijesztő....
gyurcsányi meg a feri kell nektek
szégyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!