Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan nem értem a hőbörgőke...

Komolyan nem értem a hőbörgőket. Miért nem elégedettek az Orbán-rendszerrel?

Figyelt kérdés
Minden megújul és épül végre már. Fejlődik az ország.
2014. máj. 23. 17:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Mert "a gyurcsányi, meg a feri" alatt jobb volt?! LOL"

Bármilyen hihetetlen, az én családomnak és még rengeteg ismerősömnek jobb volt. Nyugdíjba is el tudtak volna menni a szüleim, ha még egy ciklust ő marad. Most viszont örülhetnek, ha megélik, pedig 14 éves koruk óta dolgoznak. És ha már munka, akkor ugyanazért a munkáért kb. 30 ezerrel kevesebb marad nekünk költeni. A rezsicsökkentéssel pedig összességében szinte semmit nem nyertünk, sőt majdnem kirúgták apámat, mivel vízműnél dolgozik, ami így próbálja kispórolni, amit a kormány elszed tőlük. Ha lenne gusztusom és nem most vacsoráztam volna, akkormég írhatnám, hogy mi bajom Orbánnal. A LOL egyébként pedig az, hogy mennyi kultúrálatlan és/vagy ostoba egyén van ebben az országban. A tulajdonneveket nagybetűvel írjuk, még azét is, akit utálunk. Ki nem állhatom Orbánt, még is vagyok olyan kultúrált, hogy nagybetűvel írom a nevét.

2014. máj. 23. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert egy fos.
2014. máj. 23. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

"Engem az utóbbi időben nagyon foglalkoztat a téma hogy aki a fideszre szavaz AZ MIÉRT??? Mit adott ez a párt ennek az országnak?? Azt tudom hogy mit vett el.. de hogy mit adott?

Meg tudná indokolni nekem valaki?"

Hán azé kő a Fideszre szavazni, mee külömben a gaz gyúrcsányik és libások lesznek a főnökök, oszt azok meg tönkretesznök mindent e!!!

2014. máj. 23. 21:58
 14/18 anonim ***** válasza:
orbán már évekkel ezelött becsavarodott már rég nem csinál ő semmit csak csinálja a cirkuszt a népnek hogy a kedves párt társak a hátérben kizsebelhessék a bámészkodokat
2014. máj. 24. 01:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem tudok elhelyezkedni 2 éve,nyomorog a családunk (diplomásak vagyunk!) a barátaim sem tudtak itthon elhelyezkedni, a legtöbbjük már külföldön van, aki nincs-az ugyanúgy állástalan. Mindössze ennyi a bajom.
2014. máj. 24. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:
92%

Fejlődik az ország?

Minden megújul?

Komolyan mondom a hozzád hasonló merev idióták nem is Fideszesek, hanem Viktoriánusok.

És az ilyenből egyre több van. Ijesztő....

2014. máj. 24. 15:16
 17/18 A kérdező kommentje:

gyurcsányi meg a feri kell nektek

szégyen

2014. máj. 24. 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Miből vetted, h akinek ez a rendszer nem jó, annak Gyurcsány kell? Hát nem, ő sem kell..
2014. máj. 25. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!