Komolyan nem értem a hőbörgőket. Miért nem elégedettek az Orbán-rendszerrel?
Ezt most valami provokációnak szánod?
Az egészségügy a béka segge alatt, az oktatási rendszer úgy szar ahogy van, tömegével vándorolnak el a fiatalok, a kisvállalkozások sorra zárnak be. De nem baj! Épül az ország! Épülnek a stadionok! Javaslom húzzatok fel egy arany Orbán-szobrot a Kossuth téren.
Engem az utóbbi időben nagyon foglalkoztat a téma hogy aki a fideszre szavaz AZ MIÉRT??? Mit adott ez a párt ennek az országnak?? Azt tudom hogy mit vett el.. de hogy mit adott?
Meg tudná indokolni nekem valaki?
Tévedés ne essék: nem az ország épül, hanem éveken át visszatartották a pénzeket (ezáltal sok vállalkozót tettek tönkre Orbánék) azért, hogy EBBEN az évben A VÁLASZTÁSOKRA sok építkezés legyen, hogy ezzel az egyszerű hülyéket mint a kérdező megvezessék. Példaként említeném a Várbazárt, amit a választások előtt nagy csinnadrattával átadtak, na azóta is "látogatható". A legkeményebb kommunizmus idejét idézi ez, amikor az 50-es években mindent úgy kellett intézni, hogy úgy látszódjon mintha minden rendben lenne. A várbazár sem más, csak az Orbán rezsim Patyomkin-faluja.
Nézd majd meg: amint vége a választásoknak, azonnal leállnak majd az építkezések, a pénzek pedig munkahelyek helyett a zsbekbe fognak vándorolni (csak nem a mi zsebeinkbe).
nem ő tehet róla?
akkor ki?
én fidesz szavazó voltam korábban, még védtem is őket másokkal szemben. mondtam, van munkánk, örüljünk.
mi is akartunk saját házat, mert szülői segítségre soa nem számíthatunk, nincs miből.
ne jöjjön nekem egyik idióta sem azzal, hogy fegyvert tartottak-e a fejemhez, hogy felvegyem a hitelt. nem tartottak, de a fizetésemből akkor ki tudtam fizetni a törlesztőt, és nem akartam albérletben családot alapítani.
ma ott tartunk, hogy a törlesztőt nem bírjuk, amiről CSAK a politika tehet, de nem ám a kis falusi képviselőnk, hanem a nagy vezér! emiatt gyerekünk sosem lesz, nem tudunk vállalni, mert etetni sem tudnánk.
főleg ha munkánk sem lesz, mert az energiaiparban dolgozom, és mondja a sok laikus, hogy van ott miből elvenni. hát rohadtul nincs, már közel sem olyan nyereségesek, mint évekkel ezelőtt, egy csomó mindent megvonnak a dolgozóktól is, és állandóak a leépítések. hála kinek? hát újra csak a vezérnek!
majd rájöttök, mikor 10 vagy 20 év múlva nem lesz áram meg gáz, mert olyan állapotban lesz a hálózat, hogy nem lehet helyrehozni, főleg nem pár óra alatt.
most mindenki természetesnek veszi, hogy ha vihar van, és elmegy az áram, akkor jönnek hamarosan és megcsinálják, ha nagy vihar van, akkor több óra, de azt is alig bírjuk ki, mert minden árammal működik. a rezsicsökkentéseknek és a közmű-adónak hála szerinted mitől veszik el a pénzt?
jól sejted, a meglévő hálózat szinten tartásától, a rekonstrukcióktól. most még nem, de évek múlva egymás után omlik majd össze minden ebben az országban, aztán lehet percenként hívogatni a hibabejelentőt, nem lesz ember, aki kimenjen, meg nem lesz alapanyag, amiből megcsinálja, meg nem lesz rá pénz sem! ennyit a munkahelyemről. (de még mindig örülök, hogy van!)
szüleim, akik tisztességben felneveltek, egyik él, beteg lett, rokkant nyugdíjas lett. Ő az a fajta, aki TÉNYLEG betegség miatt lett leszázalékolva, dolgozni az egészségi állapota miatt nem tud. van olyan ismerősöm, aki rokkant nyugdíj mellett fusizott, na arra azt mondom, jogosan vették el. de amikor pár éve szinte mindenkitől megvonták a rokkantnyugdíjat, mondán menjen vissza dolgozni, na akkor sok beteg ember életét tették tönkre. a miénket is. itt van a beteg szülő, akit ápolni kell, aki még nem érte el az öregségi nyugdíjkorhatárt, de dolgozni már nem tud. és kap egy semmire sem elg szociális segélyt, pedig 30 évet ledolgozott kemény fizikai munkával. és megint ott tartok, hogy nem tudok szülni, mert őt is el kell tartanom, de az élete egy nagy semmi, mert segíteni akar, de nem tud. neked, kérdező, biztosan nincs egy öreg szülőd, aki olyan haszontalannak érzi magát, hogy az öngyilkosságot emlegeti. te biztos mindent megörököltél, de mi van azzal, aki semmit nem örökölt, és saját maga próbálja meg előteremteni az élethez szükséges dolgokat? csak kéne egy lakás, hogy ha gyereked lesz, ne legyen ő is csóró, nem? de akinek minden az ölébe hullott, sosem fogja megérteni, vagy átérezni azt, milyen, amikor meg kell dolgoznunk mindenért, és mégsincs semmink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!