Mennyire vagytok elégedettek az Orbán-rendszerrel?
Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 21:46
2/23 A kérdező kommentje:
nyugodtan szabad bővebben is
2013. márc. 3. 21:49
4/23 A kérdező kommentje:
ennyire azért nem kell tolongani a válaszokkal
2013. márc. 3. 21:54
5/23 anonim válasza:
Ugyan annyira vagyok elégedett mint az előzőkel és akik utánuk jönnek azokkal se leszek elégedett meg akik utánuk...blabla azok se fognak tudni semmit se tenni azért hogy a mi életünk jobb legyen tehát jöhet bármilyen párt vagy ember csak a név változik meg a te életed lesz egyre szarabb köszönjük meg a bankoknak európának az imf-nek a nagyszerű politikusainknak és a birka népnek
7/23 A kérdező kommentje:
és most mi lesz így?
2013. márc. 3. 22:07
8/23 anonim válasza:
Nem vagyok elájulva tőle egyáltalán! Az előzők is hitvány "kormányzást" csináltak, ezek megint nem jeleskednek.
Csak a baj az, hogy vagy ezek maradnak, vagy visszaültetik az előző bukott brancsot......
9/23 anonim válasza:
Mi lesz ?? Hát az lesz amit oda fent akarnak a nagyok :) ha csak valami világ méretű megmozdulás nem változtat ezen az egész rendszeren
10/23 A kérdező kommentje:
szerintem is kb.,de ismét megkérdezem:
és most mi lesz így?
(amúgy én apróságokban is látom a folytonosságot a Gyurcsányival: pl. ugyanaz az az MTV Híradó,vagy a Kossuth Rádió szignálja,ill. a Petőfi is maradt az, ami 2007-től, jelezve azt,hogy semmi sem változott érdemben,ill. rosszabb lett)
2013. márc. 3. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!