Mi a véleményetek Vitázy "bányász" Dávidról?
Komolyan érdekel. Tényleg egy ifi zseni? Megérdemli a pénzét? Jobb lett alatta a BKV?
"Akvyr nevű felhasználó válasza:"
ne égesd magad tovább
# 17:
Csak 26. '88-as, mint én.
# 25:
Nálunk az egyetemen van egy srác, aki szintén velünk egykorú, tehát ő is 26 éves és MSC-t végzett Bécsben, most pedig a doktoriját csinálja. Ehhez szükséges az, hogy vállaljon az egyetemen valami feladatot és ő ezt is csinálta. Nagyon keni-vágja a dolgokat, de érdekes módon valamiért mégsem lett egyből tanszékvezető; de még csak tárgyfelelős, vagy óraadó sem. Egyszerű tanársegéd, aki akár én is lehetek, ha meglesz a diplomám.
Pedig ő aztán tényleg vágja a dolgokat... Szóval nem érdemes tovább csúsztatnod és nyomatni a demagógiát, mert nem érdemes. Lehet hogy a Vitézy fsazán ért a dolgokhoz, de normális esetben akkor sem lehetne ott, ahol most van.
(Irigy pedig nem vagyok rá, mert én nem bírnám elviselni azt, hogy engem utálnak egy csomóan; élvezze a korai szívinfarktusát...)
# 26:
Nem, de ő maga érte el azt, amit. Vitézyvel semmi baj nem lenne, ha ő is egyszerű aktatologatóként kezdte volna a pályafutását annál a cégnél és nem egyből főnökként.
# 28:
Nyilván nyomja. Ha nem nyomná, nagyon hamar eltennék abból a pozícióból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!