Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Vitázy...

Mi a véleményetek Vitázy "bányász" Dávidról?

Figyelt kérdés

[link]

Komolyan érdekel. Tényleg egy ifi zseni? Megérdemli a pénzét? Jobb lett alatta a BKV?

2014. máj. 20. 20:35
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

"Akvyr nevű felhasználó válasza:"

ne égesd magad tovább

2014. máj. 21. 14:29
 22/33 anonim ***** válasza:
28%
Értem, tehát ennyi az érvrendszered. Sajnálom, hogy agyilag ennyire le vagy épülve. Remélem azért megtalálod magadnak a társadalmilag hasznos funkciót, és nem utálod majd azokat, akik szintén ezt teszik, legyen az akár 15 vagy 25 éves korukban.
2014. máj. 21. 14:38
 23/33 A kérdező kommentje:
Ugyan MIT KÉNE cáfolni? Hazugságokat nincsen értelme, a hülye parasztságot szintén nincs értelme. Ennyit tudsz, akkor pedig minek ereszkedjünk le a színvonaladra?
2014. máj. 21. 14:42
 24/33 A kérdező kommentje:
És kívánom, hogy egy 15 éves "főorvos" kölyök végezze az agyműtéted. Csak hogy a helyére tegyük a gyomorforgató liberális mocskodat.
2014. máj. 21. 14:43
 25/33 anonim ***** válasza:
71%
Mit kéne cáfolni? Azt állítottad, hogy hazudtam, én bebizonyítottam, hogy nem. Ezek után normális ember az ellenérveket és a gondolatmeneted alátámasztását várja. Tehát várom. 15 évesen senkiből nem lesz főorvos (vagy ezzel ekvivalens vezető beosztású szakember) de ha 15 éves korától segédkezik agyműtéteknél és elvégez egy agysebészi orvosi egyetemet, akkor felőlem megműthet 25 évesen. Mint ahogy felőlem lehet a BKK vezérigazgatója is, ha ugyanezeken átment (10 év tapasztalat, releváns egyetem). Meghökkentő, hogy te valami középkori törzsi logika alapján kor szerint csoportosítod az embereket. A világ legsikeresebb 2-300 innovatív vállalatát vizsgálva látható, hogy az alapítók átlagéletkora 24 alatt volt. Sajnálom, hogy a világ működési mechanizmusa nem egyezik a bigott, kurucinfós felfogással. Ezért ne a világot utáld.
2014. máj. 21. 15:03
 26/33 anonim ***** válasza:
88%
Volt egy ember, 14 évesen alapította az első cégét, majd 19 év 5 hónap és 6 nap földi élet után megalapított egy másik céget és ma bizony a világ leggazdagabb embere. Úgy hívják III William Henry Gates. Akkor ő is tök hülye lett volna nulla vezetési gyakorlattal?:D
2014. máj. 21. 20:41
 27/33 anonim ***** válasza:
80%

# 17:

Csak 26. '88-as, mint én.

# 25:

Nálunk az egyetemen van egy srác, aki szintén velünk egykorú, tehát ő is 26 éves és MSC-t végzett Bécsben, most pedig a doktoriját csinálja. Ehhez szükséges az, hogy vállaljon az egyetemen valami feladatot és ő ezt is csinálta. Nagyon keni-vágja a dolgokat, de érdekes módon valamiért mégsem lett egyből tanszékvezető; de még csak tárgyfelelős, vagy óraadó sem. Egyszerű tanársegéd, aki akár én is lehetek, ha meglesz a diplomám.

Pedig ő aztán tényleg vágja a dolgokat... Szóval nem érdemes tovább csúsztatnod és nyomatni a demagógiát, mert nem érdemes. Lehet hogy a Vitézy fsazán ért a dolgokhoz, de normális esetben akkor sem lehetne ott, ahol most van.

(Irigy pedig nem vagyok rá, mert én nem bírnám elviselni azt, hogy engem utálnak egy csomóan; élvezze a korai szívinfarktusát...)

# 26:

Nem, de ő maga érte el azt, amit. Vitézyvel semmi baj nem lenne, ha ő is egyszerű aktatologatóként kezdte volna a pályafutását annál a cégnél és nem egyből főnökként.

2014. máj. 21. 23:16
 28/33 anonim ***** válasza:
14%
Ha ő is aktatologatóként kezdte volna, akkor lehet mire eljut a vezető pozícióba, már ő is nyomja a bartert fűvel-fával, akárcsak a többiek... ( bár ez így sem kizárt).
2014. máj. 21. 23:32
 29/33 anonim ***** válasza:
86%

# 28:

Nyilván nyomja. Ha nem nyomná, nagyon hamar eltennék abból a pozícióból...

2014. máj. 21. 23:34
 30/33 anonim ***** válasza:
26%
#27 1985-ös, tehát 28. Remélem azért tényekről nem kell vitát nyitnom, mert az lenne a legalja, bár a kőagyú jobbikosok után én már semmin sem lepődök meg. Tehát az egyetemeden a 'srác' aki egy nyamvadt msc-t végzett olyan jó lehet, akkor szerinted miket tudhat az, aki éveket koordinált nemzetközi projekteket és kutatásokat huszon-egynéhány éves kora óta? Én 22 évesen már EUs oktatási bizottságban dolgoztam, most épp hobbiból és érdeklődésből egy másik igazgatótanácsában tevékenykedem. Amikor épp nem főmunkaidőben dolgozom, vagy a szakdogámat írom (mint épp most kéne). Ébresztő van, ha el akarsz érni valamit, akkor tápláléklánc alján 18-20 évesen már tovább kell lendülni kemény munkával. Annyira megvan ez a sültgalamb mentalitás mindenkiben, hogy hihetetlen. Tessék az asztalra csapni és nyomulni. Külföldre menni. Képzésekre, konferenciákra járni. Vitézy is az alján kezdte (és nem főnökként, ahogy te állítod) csak ő 15 évesen. 10 év szakmai gyakorlattal szerintem bármit el lehet vezetni. Vagy azt a tényt is tagadod, hogy a VEKE vezetőségében volt majd' 10 évig?
2014. máj. 21. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!