Szerintetek milyen emberekből tevődik össze a Fidesz szavazótábora?
Ugyanolyanokból mint bármelyik párt szavazótábora.
Vannak köztük fiatalok, öregebbek, gazdagok, szegények, tanultabb és tanulatlanabbak egyaránt.
Mindenféle.
Egyik pártra sem csak a nyugdíjasok vagy csak a fiatalok szavaznak.
Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz annyi kiegészítéssel hogy szerintem"emberileg"azok alkotják a Fidesz táborát akiket a legkönnyebb az"erdőbe vinni"...
És szerintem mindenféle tipusú ember között van olyan.
Nem lehet megmondani egyértelműen, mivel a Fidesz egy néppárt.
A "tipikus" fideszt úgy képzelem viszont el, mint egy felső-középosztálybeli középkorú, valamennyire vallásos ember, aki egy kisvárosban (vagy nagyobb város külvárosában) a családi háza előtt a kertet locsolja.
Buta emberekből, akik nem veszik észre, hogy a rezsicsökkentés előtt éppen ők emelték az egekbe a rezsi költségeket. Olyan sokat csökkent a rezsim, hogy gy is magasabb, mint volt.
Szóval bugyuta aki rájuk szavazott, vagy pedig párttag, akinek jut a kenőpénzekből. Harmnadik verzió nem létezik. Az életkor teljesen mindegy.
Szerintem a TV-nézőkből!
Szerencsére, már egyre kevesebben néznek TV-t, inkább net-eznek, és így a jövő generációja kevesébe lesz hajlamos az agymosásra.
AMIT SOKSZOR ELMONDANAK, AZ EMBER ELŐBB-UTÓBB ELHISZI, AKÁRMEKKORA BAROMSÁG IS AZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!