Van tipikus szavazótábora a FIDESZ, MSZP és Jobbiknak?
Nincs.
A világ nem fekete-fehér.
Nem csak a korosztályok szerint, hanem iskolai végzettség és lakóhely szerint is. Nézz utána, kik voltak a szavazói a pártoknak - és gondolkodj el rajta.
Szintén vedd figyelembe, hogy egy adott párt fő hangadóinak milyen végzettsége van, és azt mennyiért vásárolták az Ecserin, vagy plagizálták-e.
Naggggyon érdekes dolgokat fogsz észrevenni, és rájössz majd, hogy egyik 19, a másik egy híján 20.
"Demokrata pártokra a nagyvárosi értelmiség és az egyetemisták azon fele, aki nem mekis felszolgáló lesz diploma után."
Én nem bölcsésznek tanulok ,reál szakon vagyok , mégis a Jobbikra szavazok.
És igen , vidékről származom , szeretném , hogy a vidék a jövőben is élhető legyen.
Nem vagyok hajlandó egy cigányországban élni amit a "demokrata" pártok támogatnak.
Ezért szavazok a jobbikra.
Hajrá Munkások.
Egyébként előttem szóló nagyjából jól írta le a szavazótáborokat.
Én is TTK-n tanulok és a Jobbikra szavazom jövőre.
A közvélemény kutatások szerint a szocik inkább a nyugdíjas korcsoportot és az alul reprezentált általában a baloldalra. Jobbik a 18-35 éves és a magasan kvalifikáltak körében népszerű.
LMP ezen a téren volt riválisa a Jobbiknak a fővárosban.
A Fidesz pedig a 2 közötti csoportban erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!