Mit gondoltok erről a tablóról?
Olyan kár, hogy amikor én érettségiztem nem volt lehetőségünk ilyenre.Pedig csak pár éve volt.
Nagyon ötletesnek találom ezt a tablóképet.Az iskola tanulói biztos szeretik a hazai kultúrát.
"Szerintem félre értettél. Úgy értettem, hogy a héber betűs tabló tetszene nekik."
Elnézést kérek! Valóban félreértettelek.
"mi értelme van mongol vagy miez nyelven írni? "
Úgy érted mi értelme Magyarországon magyarul írni?
Visszakérdezhetek? Mi értelme Magyarországon arab számokat használni, ha több ezer éve megvannak a magyar számaink? Mi értelme Magyarországon latin betűket használni, ha több ezer éve megvannak a jól bevált magyar betűink?
Komolyan nem érzed mekkora marhaságot kérdeztél?
"mi értelme van mongol vagy miez nyelven írni? "
Magyar nyelv csezdmeg! Lassan illene megtanulnod, ha már ide költöztél!
"Úgy érted mi értelme Magyarországon magyarul írni? "
Ez a tabló NEM magyarul van. A magyar a latin betűkészletet használja, mint sok-sok más nyelv. A rovásírás nem hivatalos ma Magyarországon.
A egyiptomiak is biztos örülnének, ha a boltban hieroglifákkal lennének kint a leírások. Ne vicceljetek már.
Én azt csodálom, hogy megengedték nekik, hogy ilyen tablót készítsenek.
Szerintem nem túl praktikus, hiszen az emberek igen nagy többsége nem tudja elolvasni, így elveszíti az eredeti funkcióját a tabló.
"Ez a tabló NEM magyarul van. A magyar a latin betűkészletet használja, mint sok-sok más nyelv. A rovásírás nem hivatalos ma Magyarországon.
A egyiptomiak is biztos örülnének, ha a boltban hieroglifákkal lennének kint a leírások. Ne vicceljetek már."
Magyarul van Te nagyon okos :) Attól hogy nem a mai latin írással van írva, a szöveg Magyar marad, írhatom ciril betűkkel is :)
Érdekes, latin írással nem tudok szépen írni, de rovásírással igen.
Egyébként nekem nagy tetszik ez a tabló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!