Ha a Jobbik a cigánybűnözést csak a valóban bűnözőkre érti, de kiemeli, hogy vannak nem bűnözők is akiket sért a kifejezés akkor miért használja?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 19:24
21/27 A kérdező kommentje:
azt, hogy 1 millió cigányból 600 ezer bűnöző azt már ő
2014. máj. 12. 13:35
22/27 anonim válasza:
Én szegény vagyok, sose loptam, sose "öregeztem", sose adtam játékgép-függőknek "kamatospénzt", sose kokszoltam magam állattá, soha nem is szóltam be embereknek az utcán vagy a buszon. Mondjuk nem is cigányok neveltek. Azért használja a Jobbik a cigánybűnözés szót, mert a cigányságra egyedülállóan jellemző bűnelkövetési formákat így hívja a kriminalisztika. Legalább a saját bőröd kárára ne játszd a széplelkűt!
23/27 anonim válasza:
24/27 A kérdező kommentje:
nagyon nem egyedülállóan ők csinálják, hanem minden országban a legszegényebb réteg
2014. máj. 12. 19:06
25/27 anonim válasza:
Óriási tévedés. A magyar sírva szánja rá magát, hogy elemeljen egy kenyeret hajnalban a bolt előtt a pék furgonja mellől, a cigány meg tele van márkás cuccal, és nem okoz gondot neki a betörés, hogy több legyen. Kábé ezek a megszokottnak mondható, átlagszerű szintek gondolkodásmódban.
26/27 anonim válasza:
Szerintem az az 1millió cigány 1997-ben volt egymillió magyarországi cigány. Azóta kb. 1,5 millió (azaz másfélmillió) cigány él Magyarországon. 17 év az 17 év.
27/27 A kérdező kommentje:
hagyjuk már... ez már tényleg nevetséges
2014. máj. 13. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!