Ha a Jobbik a cigánybűnözést csak a valóban bűnözőkre érti, de kiemeli, hogy vannak nem bűnözők is akiket sért a kifejezés akkor miért használja?
Mert a Jobbik neonáci.
A magyar nácik, mikor megjött Adolféktól a zsidótörvény, csak annyit reagáltak:
"Ahogy a tiszteletreméltó, nagypuskkájú uraság parancsolja, nekünk tökmindegy, mi nem vagyunk a nevezett törvény szerint zsidók, de nem-e lehetne-e nálunk a cigányokat is...?"
"Szerintem felesleges vitatni, hogy a munkaerő piacon hátrány , ha valaki cigány."
Nem is vitatta senki. Cigányt én sem vennék fel és más sem fog.
Na neee! A Jobbik messze van a neonácitól.
Aki ezt mondja, az sületlen barom, telepakolták a fejét a nyugati liberális eszmével.
A kérdésre válaszolva:
Azért használja, mert még mindig használnia kell.
Ha valaki gyerek, de később felnő, akkor nem hívhatod gyereknek. Viszont akkor lekell felejtened a ,,gyerek" szót ?! Nem! Mert rajta kívül élnek még gyerekek.
Nem tudom mi alapján jött a kérdés...
Kedves kérdező!
A cigánybűnözés egy szakmai fogalom. Nézz meg egy '90 előtt készült kriminológiai kézikönyvet, 100%, hogy találkozol benne ezzel a kifejezéssel. Pedig akkor a Jobbiknak még híre-hamva sem volt.
"az hogy a cigány egy szitokszónak nőtte ki magát"
Erről meg aztán végképp nem a Jobbik tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!