A liberálisok miért tolják a marhaságokat rendületlenül a valóságba leereszkedés helyett?
Nem a politikusra gondoltam a "liberálisok" alatt, hanem a szavazóikra. Nem az eredeti liberalizmust bírálom a kérdésemben, hanem az SZDSZ és a "balos" pártok által nyomott változatát.
A következő marhaságokat tolják:
- Magyarországon nő az antiszemitizmus és a rasszizmus
- A pedofilokat és más, nemi erőszakot elkövető bűnözőket kasztrálni vagy elmeorvosi kezelésre küldeni embertelen, középkori időket idéző, elmaradott dolog
ma 16:24
Olyan ország nincs, hogy a rasszizmus megszűnt volna. Olyan viszont van amelyikben nem lényeges és képes 23%-nyi külföldivel is az együttélés
Svájc.
Igen van antiszemitizmus de rugózni se kell rajta sokat szerintem. A kérdés második fele érdekesebb.
A pedofília kezelése.
Czeizel Endre nem tudja mit beszél, amit mond nem igaz.
Tesztoszteron nélkül is van merevedés, nemi vágy, lehetséges közösülni.
Honnan tudom?
Transzszexuális vagyok, női hormont szedek, nincsenek heréim, a tesztoszteron szintem olyan alacsony, ami született nők között is ritka.
Az ösztrogén szintem kétszerese a női átlagnak, mégis van nemi vágyam, minden tökéletesen működik.
Persze, most lehet mocskolódni ezerrel, de a lényeg, hogy lehetetlen dologról beszél Czeizel is, meg a jobbik is.
Mert ezek A Valóság maga.
És nagyon is igazuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!