Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért nyalja...

Magyarországon miért nyalja mindenki az amerikaiak se99ét?

Figyelt kérdés

2014. máj. 4. 17:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Had írjak egy kis konteót. Mi van ha tegyük fel csak tegyük fel hogy a hidegháború nem volt teljesen hidegháború. Mi van ha a kommunizmus egy durr bele a közepébe dolog volt amit csináltak. Ha minden jól megy és működik a kommunizmus akkor "elfoglalják" a nyugatot és nyer a kommunizmus. Viszont időközben rájöttek a rendszer hibájára és ezért inkább a lassú verziót választották a mostani nyugati verziót.

Viszont a végcél ugyan az. Ez a verzió tetszik valakinek? Nekem logikusan hangzik. Pl. Hogy vietnámnak semmi értelme nem volt azon felül hogy kipróbálják az új fegyvereket. Katonáknak szinte többségével civil kifejezetten szegény embereket soroztak be.

Lehet marhaság de mi van ha mégsem.

2014. máj. 5. 00:06
 22/24 anonim ***** válasza:

Kicsit bővíteném ezt a verziót. Tehát mi van ha erről csak a vezető réteg tudott. Mint ahogy a katonáknak csak egy hamis adatot mondanak általában.

Szóval mi van ha rájöttek hogy az embereknek az erőszakos diktatúra nem jó csak ha ők választják. Ezért a világban angy káoszt például válságot generálnak hogy az embereknek elegük legyen és követeljék a kommunista féle diktatúrát.

2014. máj. 5. 00:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Azt az izét amit magad előtt kalapálsz fiam, azt az amerikai innováció nélkül nem lehetne vagy lehetett volna most olvasni. A rendkívül "jólképzett" oroszok kocka Ladát voltak képesek a néptömegeknek gyártani, Mindezt akkor, amikor Amerikában éppen a garázsokból kinőttek azon ipari monstrumok amelyek ma meghatározzak jelenleg a világ arculatát.
2014. máj. 5. 09:25
 24/24 anonim ***** válasza:

09:25 Látom nem világos a konteó. Hogy hiába szidod az oroszt vagy az amerikait mert elméletem szerint ugyan az a kettő. Legalábbis a hidegháborúban ugyan az volt. Most már nem. Ott hagytak csapot papot és Putyin átvette a vezetést. Szóval ez a mai az igazi hidegháború. A régi pedig szerintem a konteóm szerint megjátszott volt.

Am a ladák legalább húsz év után is működnek nem úgy mint a mai autók amik öt makszimum tíz év után már el sem indulnak. Ma is megtudnák csinálni úgy hogy működjön vagy még sokkal jobbra de hát.. Kereslet kínálat. Vásárlópiac.

Szóval nem tudom érted e mit akarok kinyögni. Annyit hogy szerintem mind a kommunista részt mind a kapitalista részt ugyan azok irányították.

2014. máj. 5. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!