Magyarországon miért nyalja mindenki az amerikaiak se99ét?
Mert atlantisták.
De, nem csak Magyarországon,az EU-ban az országok többsége atlantista.
Azt én is szeretném tudni. Pedig az amerikaiak összefoglalhatnák egy SMS-ben, hogy mi jót tettek a hazánkkal.
Valószínűleg inkább a csillogó-villogó, de léhűtő életmód az, ami sokak szemében vonzóvá teszi az USA-t.
Az oroszok több jót tettek, akárhogy is nézzük, az oroszok alatt lett először villany Bivalybasznádon, lett a kétkezi munkásnak 19. századi kalyiba helyett elfogadható panellakása, járhatott minden gyerek anyagi háttértől függetlenül nyaralni a Balatonra.
Ezeket Horthy is megcsinálhatta volna, hiszen annyival nem volt fejletlenebb a technika és a gazdaság a 30-as években, mint az 50-esben, mégse tette...
Mert Amerika sok mindenben úttörő, és a fiatalok érdekeit is nézi. Oroszország mivel jobb, miért utálja őket szinte mindenki, aki nyitott gondolkodású?
Az államokból származik egy csomó divatos dolog
Én inkább az oroszok felé nyitnék mint amerika felé...
Azért jönnek onnan a "divatos" cuccok, mert a sok k0cs0g "tinisztár" azokat a dolgokat használja. Számomra amerikai cuccokból csak a kocsik tetszenek, szinte minden mástól hányok.
A reklámok miatt. Az persze cseppet sem tiszta nekik hogy nincs mézeskalácsból a kerítés. Hogy rengeteg amerikainak elvették a bankok a házát és kénytelenek sátorban aludni. Hogy a szabadságjogaikat sárba tiporják. Edward Snowden. Hogy a rendőrség rosszabb mint az AVH. Hogy ugyan úgy az amerikai multik tönkreteszik a texaszi parasztot. Hogy iparszerűen termelik és ölik a baromfikat hogy köze nincs az igazi tejhez annak amit az amcsik isznak. Hogy növekedési hormont adnak az állatoknak hogy több húsuk legyen.
Sorolhatnám a pofátlan más országokba való belebofázást vagy lerohanást de ezeket is szinte már közhely emlegetni mert szerintem aki nem csukott szemmel él az tudja.
Miért? Mert az emberek elhiszik a reklámot. pedig hiába vesznek hummert vagy armanit ugyan azok az emberek maradnak se többek se kevesebbek. A hitel amiből megveszik meg szolgákká teszi őket.
7-es
Nekem fontos hogy Nike ruháim legyenek, és tudjam hogy mit hordanak ott náluk, amit itthon is betudok szerezni.
Keleten elég kevés dolog szivárog be az Oroszokhoz, láthatod az öltözködéseiken is, azt hordják amit ott elérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!