"Mert Amerika sok mindenben úttörő, és a fiatalok érdekeit is nézi. Oroszország mivel jobb, miért utálja őket szinte mindenki, aki nyitott gondolkodású?"
Nyitott?Azaz liberális?
A "nyitott gondolkodásúak" minden olyan országot utálnak, ahol nincs melegházasság, nincs multikulturalizmus (színes többletjog), nincs önsanyargatás, nincs antinacionalizmus/internacionalizmus.
Azaz, utálják nagyjából a Föld bolygó felét.
2014. máj. 4. 18:15
12/24 anonim válasza:
Jó, talán erősen fogalmaztam. Nekem is Nike cipőm van, de nem azért mert amerikai, hanem mert jó minőségű. Viszont a többi ruhából általában Adidast hordok.
Engem nem érdekel hogy ott mit hordanak. Most nagy "divat" ez az AirMax csoda, de én sose vennék fel olyat.
Ha tehetem, európai dolgokat hordok/használok.
2014. máj. 4. 18:20
13/24 anonim válasza:
#3 egy SMS-ben: Jéghideg Coca-Cola az igazi.
2014. máj. 4. 18:20
14/24 anonim válasza:
Hát nekem úgy tűnik, hogy az USA a magyarok 99%-ától csak folyamatosan azt kapja, hogy azok milyen hülyék. Ami nem is zavarna nagyon, ha 1) a magyarok nem lennének ezerszer hülyébbek 2) nem tennétek úgy, mintha ti sz.rtátok volna a spanyol viaszt azzal, hogy az emberek 99%-ának véleményét hangoztatjátok.
2014. máj. 4. 18:47
15/24 anonim válasza:
Minden magyar??? Manapság inkább veszem észre a "fúj ámeriká" hozzáállást.
2014. máj. 4. 19:02
16/24 anonim válasza:
Még nem elég tiszta. Nyald tovább az USA seggét.
Hidd el, a Magyarok egyáltalán nem hülyébbek az amerikaiaknál.(a politikusok azok más kérdés)
2014. máj. 4. 19:07
17/24 anonim válasza:
"Magyarok egyáltalán nem hülyébbek az amerikaiaknál."...Mondjuk én ahogy elnézem, azért okosabbak sem vagyunk.
2014. máj. 4. 19:15
18/24 anonim válasza:
Hát én nem így látom. Pl a jobbikosok 99%-a a fideszesek 60% Oroszország seggét nyalja pedig az oroszoktól USA sokkal jobb.
2014. máj. 4. 19:58
19/24 anonim válasza:
Mert fajilag bevannak korcsosulva és legközelebbi vérrokonnyaiknak az amcsikat tarcsák akik ezerötszáz népbül korcsosultak össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!