64 éves asszonyt megverni csak azért mert Jobbikosnak vélték a "fiatalok", erre mit mondanak a balosok meg a fideszesek?
Előbb kitörölték nem is értem miért, de akkor leírom újra.
Többet nem írok le, olvassa csak el mindenki a cikket, abból kiderül minden.
Ez ma Magyarország, meg a rendőrség...
Egy nagy kalap...
Ez kell nektek?
"Ez a probléma nem a magyarság 0,001 százalékát érinti, nagyon nem.
Jóval nagyobb részét, 30 százalékát is érinti valamelyen formában.És ez az arány egyre is növekszik, hiszen a probléma kiterjedése is nő."
Ha a 30%ba beletartozik a kamu kurucos cikkeken való felháborodás, akkor talán.
Mikor kisiskolás voltam, már akkor voltak "rettegő" kortársaim, pedig az egész faluban 2 cigánygyerek lakott meg a szüleik. Nagyon messze volt az első "cigánybűnözős" közeg, meg hát mit tud egy 6 éves erről egyébként is... pedig ez már nagyon régen volt, még a 80as évek végén. És akkor még hol voltak vállaljuk fel a saját primitívségünket és terjesszük mozgalmak. Ugyan ekkora divat volt zsidózni is egyébként. Ez a hazafias nevelés? Szép volt...
Egy ilyen felnőtt generáció a Jobbik, és ők akarnak megoldást találni a cigánykérdésre?
Szerintem az ő hülyeségeiket beláttatni magukkal, olyan, mint meggyőzni egy hithű keresztényt a hellén hitvilágról.
Egyébként mit vártál ezektől a hungarofóboktól?
Még az lesz a hibás akit megvertek, hogy minek is járt arra.
Egyébként meg itt a cikk eredetije!
"valójában ez a Jobbik hibája... ha nem lett létezne nem lett volna indok"
Ahogy azt Móricka elképzeli! :)
Aki időseket kirabolnak, félholtra vernek az is a jobbik-hibája?
Hát nem az eszetekért szeretnek benneteket az szent! :)
Amúgy meg pont ezért létezik a jobbik, és nem fordítva.
Ha ilyen dolgok az egész országban csak olyan gyakorisággal fordulnának elő mint ahányszor fehér hollót látnak nem is létezne az a párt.
23.19
pontosan milyen gyakorisággal történnek idős félholtra verések az országban, amiért a Jobbikra szükség van? engem komolyan érdekel... menyire gyakori ez?
"23.19
pontosan milyen gyakorisággal történnek idős félholtra verések az országban, amiért a Jobbikra szükség van? engem komolyan érdekel... menyire gyakori ez?"
Mint amekkora "náciveszély" van az országban. :)
Ennyit az ócska provokációdra.
És nem arra a pártra lenne szükség, az csak egy tünetpárt tetrócska. :)
"Amúgy meg pont ezért létezik a jobbik, és nem fordítva.
Ha ilyen dolgok az egész országban csak olyan gyakorisággal fordulnának elő mint ahányszor fehér hollót látnak nem is létezne az a párt."
Azért létezik a Jobbik, mert a válság és a kilátástalanság létrehozta, de a bűnözési statisztikákba egy több milliárrdosra szaporodott cigány horda terrora amit a jobbikosok lefestenek, mint mindennapos dolog egyszerűen nem fér bele.
De mint fentebb leírtam ez szinte már vallási berögződés. Nem is indulok el nyugat felé megkeresni Indiát, hiszen leesek a lapos föld széléről...
"Mint amekkora "náciveszély" van az országban. :)
Ennyit az ócska provokációdra. "
Ez gyenge volt... szerintem válaszolj a kérdésére... Hiszen biztos nem dobálózik üres szavakkal egy olyan megbízható forrásból táplálkozó hazafi, mint a kurucinfó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!