Fideszesek titeket nem zavar hogy Orbán egy stadiont építtetett a hátsó kertjébe?
engem az zavar, hogy ferenc barátunk több mint 800 milliót vette fel csak az mszp székház megvásárlására.
de az még mindegy is lenne, hanem ő is volt olyan okos és svájci frankban vette fel!
Most majdnem 2 milliárd a tartozása a pártnak, lassan fizetésképtelen lesz, ha nem nyernek ősszel ami borítékolható, akkor a következő választásig kérdéses hogy kihúzzák-e.
és bizony az egész ország röhög rajtuk!
engem ez zavar!
Első tipikus példája a mai politikai vitáknak. Egyik oldal szerint Orbán azért jó, mert rossz a Gyurcsány... másik oldal szerint azért jó Gyurcsány, mert rossz az Orbán...
Egyedül csak a Jobbik és az LMP (a parlamenti párot közül), aki saját magával van elfoglalva, és nem a másikkal...
Amúgy nem hiszem, hogy rajtunk röhög a fél világ, mivel egy osztrák vagy francia vagy szerb szerintem pont lesz.rja, hogy Felcsúton stadion épült.
Na, most hogy már elég észt osztottam, a kérdésre az OBJEKTÍV válasz az, hogy a fideszesek Orbán más intézkedéseinek örülnek (pl. rezsicsökkentés), és az ilyen ügyeket elintézik azzal, hogy "annyi baj legyen"...
A történet nem úgy kezdődött, hogy Puskás akadémia megalakulásakor a területet Orbán ajánlotta fel, majd az akadémia közelébe költözött. Végül az akadémia olyan sikeres volt, hogy ma már egy ifjúsági központot hoztak létre, főleg befolyásos vállalkozók támogatásából.
Gondolom még sosem hallottál még Telkiről ....
Ez a stadion hiszti, akkor lenne indokolt, ha a stadionokon kívül nem is épülne más. Ráadásul a létesítmények kihasználtságával nem lesz gond!
Ez oylan, mint amikor több oldalas elemzést lehet olvasni arról, hogy miért rossz, ha az államnak van tulajdonhányada. De 2 sorban letudták, mikor eladták a többségi tulajdonrészeket 2000 évek közepén. Az, hogy azok a 100 milliárdok mire mentek el, azt mai napig senki se tudja ....
Komolyan beveszik még emberek ezt a ballib mesét? Ki a fsznak hiányoznak fradista, vagy újpesti huligánok a hátsó kertjébe? Orbán felajánlotta a telket a nem mellesleg alapítványi pénzekből épült stadionhoz.
A Puskás Akadémia NB1es csapat és frissen feljutóként nem is teljesítenek rosszul, ugyanannyi joga van egy normális stadionhoz mint egy Videotonnak, vagy Debrecennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!