Sokat beszélnek a 12-13 barátaim politikáról, utcán, buszon. Stb és ez engem nagyon zavar. Mit tegyek?
Nagyrészben ugyanaz a véleményem az összessel, de nagyon zavar ha erről beszélnek.
Nyilván én sem látok bele nagyon a politikába, csak amit a szüleim mondanak, meg ilyesmi, de ők úgy beszélnek róla, mintha nagyon belelátnának az egészbe. Pedig nyilván nem. És a legbosszantóbb, hogy nekik szinte egyértelmű, hogy mindenki ugyanúgy gondolkodik, ahogy ők, pedig nyilván nem. Én amikor előkerül a téma, sosem szólok nagyon hozzá, csak néha közbebököm hogy: "ja", meg hogy "igen".
Mit csináljak ilyenkor?
Nem mondtam hogy nem érdekel, sőt...
Nagyonis érdekel!!!
De nagyon zavar, hogy megyünk a buszon öten és valaki meglát egy plakátot és fennhangon kijelenti, hogy ő nem szereti az a pártot majd a màsik elkezdi hangosan mondani hogy a multkor mit mondott az XY. Mire a másik: igen és annak amit az csinál semmi értelme.
Ezt mind hangosan a buszon, nem olyan kellemes...
Én is 12 évesen kezdtem el érdeklődni a politika iránt.Ma ilyen szakirányú egyetemen tanulok, bár most sem vagyok egyik pártnak se tagja.
A politikára érdemes odafigyelni, értem én hogy "mindenki lop, mindegyik ugyanolyan" féle közönyt, de a mindennapok egyik legmeghatározóbb eleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!