Nyíltan felvállalom, hogy rasszista vagyok (csak egy népcsoport utálok), de rögtön jobbikosnak tartanak, miért?
Megsúgom neked titokban. Azért tartanak jobbikosnak, mert a rasszisták 99%-a jobbikos.
...
A jobbikos szavazók 30%-ra illenek a rasszista, nacionalista, stb. jelzők. (például rám is, mivel én is nacionalista vagyok)
A 69%-a meg csak más pártokból kiábrándult szavazó.
2%-pedig a franc ezért is, és azért is.
csak egy népcsoport utálok <vesd össze> túlságosan arab-orosz barát
Na mindegy.. a kérdésre válaszolva - mert az emberek többségének a fejében a jobbik és a rasszizmus fogalmak párosodtak az agymosóTV közreműködése mellett.
De a magam nevében beszélve nem érdekel sem az, hogy rasszista vagy, és az is hidegen hagy, milyen politikai nézeteid vannak. Szóval megnyugodhatsz, nem bélyegez meg mindenki.
Az erősebb lobbi győz mindig. És az az erősebb, amelyik győz. Ez univerzális törvény.
Alapíts egy mozgalmat, amely kikéri magának, hogy rasszistának nevezzék, mivel nem utál csak 1 fajta népcsoportot és azt is kikéri magának, hogy liberálisnak nevezzék, mivel 1 fajta népcsoportot azért utál, és bár ez már esetleges, de azt is kikérheti magának, hogy egy olyan csoporttal azonosítsák, amelyik ugyancsak pontosan 1 népcsoportot utál, de az egy másik népcsoport. A harmadik pontot szerintem ne kérd ki magadnak, mert akkor azzal csak elveszítesz olyan támogatókat, akik ugyancsak 1 népcsoportot utálnak, de nem azt amelyiket te, viszont neked pont az az érdeked, hogy minél erősebb lobbid legyen, ehhez minél erősebb tagokra van szükség.
Engem is szokott bosszantani, hogy jobbikosnak tartanak a rasszizmusom miatt.
Én sem bírom őket a nagy keletmániájuk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!