Aki a jobb megélhetés miatt elhagyja az országot, nevezhetjük hazaárulónak?
Az a hazaáruló, aki pl: egy ÖNKORMÁNYZATNÁL, döntési jogkörrel felruházva, egy 3 milliós játszóteret 12 millióért "kiviteleztet" az általa nyertesnek döntött pályázóval!
Aki természetesen ezért zsebbe, a különbözet egy részét (ilyen kis bagatel dologban elég 10 % !) lenyeli!!!
És minden szabályos!
Es azt az embert nem arulja el a hazaja aki otthon nem tud az alacsony berek miatt egyrol a kettore jutni?
Nem mindenkinek tesznek am a szulei a segge ala lakast, sot, sokaknak amint nagykoru es dolgozni tud meg az idos szuleit is el kell tartania magan es a csaladjan kivul...
Nekik mit javasolsz?
Amugy tudod mi lesz ha elmennek az emberek? Megmondom: hiany a kepzett munkaerobol. Marpedig ha valamibol hiany van, annak felmegy az ara. Tehat a kivandorlas fel fogja hajtani a munkabereket (csakugy mint barmilyen mas aru eseteben), igy beall az egyensuly, es a tobbiek majd normalis bert kapnak idovel.
Nem feltétlenül anyagi gondok miatt mennek ki az emberek,
nekem ha itt 1 millás fizum lenne, akk is ink kimennék WC-t pucolni Hollandiába.
Persze ezzel nagyon sok ember nem így van
Na, én még az "átkosból" jöttem ki külföldre, és egy darabig hazaárulónak kiáltottak ki.
Ha ezt a kérdést még most, harmincegynéhány évvel később is ugyanígy teszik fel Magyarországon, akkor nem sokat változott a gondolkodásmód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!