Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek nevezik magukat Magyarnak?

Ezek nevezik magukat Magyarnak?

Figyelt kérdés

Van kurucon egy cikk amit hitlerről készült videót mutatják és alatta a kommentektől teljesen kiakadtam. Általában kiszokták kérni magukat h őt csak radikálisok, nacionalisták esetleg még "anti-cionisták", de ők nem rasszisták meg antiszemiták. Erre itt éljeneznek egy rasszista embert akinek köszönhetően szét lőtték Pestet, a hidakat felrobbantották és sok sok pusztítást hozott ebbe az ország még a kommunistákat is. Magyarázza már el nekem vki h most akkor a kuruc és jobbik nemzeti radikálisok vagy pedig rasszista hitler imádó emberek?

[link]

2014. ápr. 20. 19:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Indokolás? Konkrétum?

Ja, tudom: csak."

Csak 1-1 példa mindkét oldalról, ami hirtelen eszembe jut:

Fidesz: földtörvény, amivel lehetővé tették, h külföldiek földet vegyenek Magyarországon.

MSZP: sukorói telekcsere.

2014. ápr. 26. 11:38
 22/22 Káldi József ***** válasza:

" Én meg utálom a zsidókat meg a cigányokat pedig apám cigány, anyám meg zsidó.

A bátyám meg jehova:D"

Te meg egy butuska kis liba, de erre ne legyél büszke..! Ha majd befejezed a 8.osztályt rájössz milyen hülyeséget írtál..:)

2014. máj. 3. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!