Ezek nevezik magukat Magyarnak?
Van kurucon egy cikk amit hitlerről készült videót mutatják és alatta a kommentektől teljesen kiakadtam. Általában kiszokták kérni magukat h őt csak radikálisok, nacionalisták esetleg még "anti-cionisták", de ők nem rasszisták meg antiszemiták. Erre itt éljeneznek egy rasszista embert akinek köszönhetően szét lőtték Pestet, a hidakat felrobbantották és sok sok pusztítást hozott ebbe az ország még a kommunistákat is. Magyarázza már el nekem vki h most akkor a kuruc és jobbik nemzeti radikálisok vagy pedig rasszista hitler imádó emberek?
"Pont ezt szerette volna megakadályozni, azért tört ki a 2. világháború."
Konkrétan mit is akart ő megakadályozni Lengyelország megtámadásával?
"Konkrétan mit is akart ő megakadályozni Lengyelország megtámadásával?"
Lengyelország megtámadása csak az első, kényszerű lépés volt. A zsidó és kommunista világuralmat akarta megakadályozni. Mivel nem nyert, sajnos nem sikerült neki.
Ha nem láttam volna a saját szememmel, el sem hiszem, hogy létezik ilyen videó.
A kommenteket a videó alatt tátott szájjal olvastam.
Úgy gondolom minden tiszta érzésű ember érti mi a gond a videóval.
A hozzászólások meg nagyon jól jellemzik a szélsőjobbosok történelmi tudását, tájékozottságukat és erkölcsi jellemüket. Mindenből megbuktak.
,,Magyarázza már el nekem vki h most akkor a kuruc és jobbik nemzeti radikálisok vagy pedig rasszista Hitler imádó emberek?"
A kuruc-infósokról nem tudok nyilatkozni, ugyanis nem olvasom azt az oldalt. Azonban ne vetítsük már rá a kuruc-infós közösséget az összes Jobbik szimpatizánsra, ha megkérhetlek. Ez pontosan ugyanolyan, mintha minden zsidót bűnözőnek néznél. Vagy szerinted az összes Jobbik szimpatizáns szereti Hitlert és ki akarja irtani a cigányokat és a zsidókat? Egymillió ember szavazott rájuk! Ha az utcán sétálva megkérdezel egy véletlenszerű 18 év felettit, minden 10. azt fogja mondani, hogy a Jobbikra szavazott! (Persze ennél árnyaltabb a kép, pl. Budapesten kevesebb szavazatot kaptak, de azt hiszem érthető amire gondolok.) Ha szerinted ma Magyarországon minden 10. ember antiszemita és rasszista aki szereti Hitlert, akkor veled van a baj. Szerintem a magyar emberek kevesebb, mint 0,3%-a látogatja azt az oldalt pár naponta, de lehet, hogy már ezzel is sokat mondtam.
Én sem olvasok kuruc-infót, s a zsidókkal nincs semmi bajom (a kedvenc költőm Radnóti Miklós, s imádom pl. a Rejtő könyveket), mégis a Jobbikra szavaztam.
"A zsidó és kommunista világuralmat akarta megakadályozni"
Hát igen, Lengyelország, mint a nemzetközi cionista karvalytőke és kommunizmus világközpontja valóban logikus első célpont volt.
"A kuruc-infósokról nem tudok nyilatkozni, ugyanis nem olvasom azt az oldalt. Azonban ne vetítsük már rá a kuruc-infós közösséget az összes Jobbik szimpatizánsra, ha megkérhetlek. Ez pontosan ugyanolyan, mintha minden zsidót bűnözőnek néznél. Vagy szerinted az összes Jobbik szimpatizáns szereti Hitlert és ki akarja irtani a cigányokat és a zsidókat? Egymillió ember szavazott rájuk! Ha az utcán sétálva megkérdezel egy véletlenszerű 18 év felettit, minden 10. azt fogja mondani, hogy a Jobbikra szavazott! (Persze ennél árnyaltabb a kép, pl. Budapesten kevesebb szavazatot kaptak, de azt hiszem érthető amire gondolok.) Ha szerinted ma Magyarországon minden 10. ember antiszemita és rasszista aki szereti Hitlert, akkor veled van a baj. Szerintem a magyar emberek kevesebb, mint 0,3%-a látogatja azt az oldalt pár naponta, de lehet, hogy már ezzel is sokat mondtam.
Én sem olvasok kuruc-infót, s a zsidókkal nincs semmi bajom (a kedvenc költőm Radnóti Miklós, s imádom pl. a Rejtő könyveket), mégis a Jobbikra szavaztam."
Hát ebben végül is igazad van és így ha lehet vissza vonom h a jobbik szavazók ilyenek lennének, de akkor is borzasztó h vannak ilyen emberek. Ki próbálják még magyarázni is h Hitler egy szent volt aki csak jót akart.
"A kuruc-infósokról nem tudok nyilatkozni, ugyanis nem olvasom azt az oldalt. Azonban ne vetítsük már rá a kuruc-infós közösséget az összes Jobbik szimpatizánsra, ha megkérhetlek. ..."
Hmm ... talán igazad van, de még nem hllottam, nem is olvastam Vonától, hogy bárkit is lebeszélt volna a qtyqrutyról.
"Egymillió ember szavazott rájuk!"
Ez igaz. Szerintem - sajnos - alig van közöttük, aki vette volna a fáradtságot, hogy figyelmesen elolvassa a jobbik 85 oldalas programját és át is gondolja, mit jelent és mi volna a hatása a megvalósításának - már ami konkrétum van benne.
Mivel én ezt megtettem, nyugodtan állíthatom: minden jobbikra adott szavazat felér egy hûtlenséggel. Csak azért nem hazaárulás, mert az csak akkor lenne, ha kifejezetten formálisan idegen hatalom érdekében és szolgálatában tesznek valamit.
Mindenesetre a jobbikot támogató szavazatok csakis Magyarország versenytársainak és esetleges ellenségeinek használnak.
( Ha figyelmesen elolvasod, átgondolod, meggyõzõdsz róla. )
"Csak azért nem hazaárulás, mert az csak akkor lenne, ha kifejezetten formálisan idegen hatalom érdekében és szolgálatában tesznek valamit."
Ezek szerint minden a Fideszre és az MSZP-re adott szavazat hazaárulás.
"Ezek szerint minden a Fideszre és az MSZP-re adott szavazat hazaárulás."
Indokolás? Konkrétum?
Ja, tudom: csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!