Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek nevezik magukat Magyarnak?

Ezek nevezik magukat Magyarnak?

Figyelt kérdés

Van kurucon egy cikk amit hitlerről készült videót mutatják és alatta a kommentektől teljesen kiakadtam. Általában kiszokták kérni magukat h őt csak radikálisok, nacionalisták esetleg még "anti-cionisták", de ők nem rasszisták meg antiszemiták. Erre itt éljeneznek egy rasszista embert akinek köszönhetően szét lőtték Pestet, a hidakat felrobbantották és sok sok pusztítást hozott ebbe az ország még a kommunistákat is. Magyarázza már el nekem vki h most akkor a kuruc és jobbik nemzeti radikálisok vagy pedig rasszista hitler imádó emberek?

[link]

2014. ápr. 20. 19:52
1 2 3
 11/22 hollófernyiges ***** válasza:
100%

"Pont ezt szerette volna megakadályozni, azért tört ki a 2. világháború."

Konkrétan mit is akart ő megakadályozni Lengyelország megtámadásával?

2014. ápr. 21. 14:51
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

"Konkrétan mit is akart ő megakadályozni Lengyelország megtámadásával?"

Lengyelország megtámadása csak az első, kényszerű lépés volt. A zsidó és kommunista világuralmat akarta megakadályozni. Mivel nem nyert, sajnos nem sikerült neki.

2014. ápr. 21. 15:28
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
Az egyik az, hogy mi nem kértük az oroszoktól, hogy szabadítsanak fel minket, mint ahogy más államok sem. Szerintem az a baj a kuruccal, hogy a legtöbb mai bűnöző többsége pont olyan nációhoz tartozik (akár gazdasági téren is), akiket a nácik nem bírtak, és emiatt joggal emlegetik Hitler nevét. Ez manapság a többségi társadalomnak irritáló és barbár dolognak számít. Egyébként nem csak a kurucosok rasszisták, más párt tagjai is azok, csak ők nem kürtölik tele az internetet vele, de hallottam már zsidozó meg cigányozó baloldalit és liberális gondolkodásút is. Sőt, a függetleneknél is előfordul bőven.
2014. ápr. 21. 17:12
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem láttam volna a saját szememmel, el sem hiszem, hogy létezik ilyen videó.

A kommenteket a videó alatt tátott szájjal olvastam.

Úgy gondolom minden tiszta érzésű ember érti mi a gond a videóval.

A hozzászólások meg nagyon jól jellemzik a szélsőjobbosok történelmi tudását, tájékozottságukat és erkölcsi jellemüket. Mindenből megbuktak.

2014. ápr. 21. 21:19
 15/22 anonim ***** válasza:
34%

,,Magyarázza már el nekem vki h most akkor a kuruc és jobbik nemzeti radikálisok vagy pedig rasszista Hitler imádó emberek?"

A kuruc-infósokról nem tudok nyilatkozni, ugyanis nem olvasom azt az oldalt. Azonban ne vetítsük már rá a kuruc-infós közösséget az összes Jobbik szimpatizánsra, ha megkérhetlek. Ez pontosan ugyanolyan, mintha minden zsidót bűnözőnek néznél. Vagy szerinted az összes Jobbik szimpatizáns szereti Hitlert és ki akarja irtani a cigányokat és a zsidókat? Egymillió ember szavazott rájuk! Ha az utcán sétálva megkérdezel egy véletlenszerű 18 év felettit, minden 10. azt fogja mondani, hogy a Jobbikra szavazott! (Persze ennél árnyaltabb a kép, pl. Budapesten kevesebb szavazatot kaptak, de azt hiszem érthető amire gondolok.) Ha szerinted ma Magyarországon minden 10. ember antiszemita és rasszista aki szereti Hitlert, akkor veled van a baj. Szerintem a magyar emberek kevesebb, mint 0,3%-a látogatja azt az oldalt pár naponta, de lehet, hogy már ezzel is sokat mondtam.

Én sem olvasok kuruc-infót, s a zsidókkal nincs semmi bajom (a kedvenc költőm Radnóti Miklós, s imádom pl. a Rejtő könyveket), mégis a Jobbikra szavaztam.

2014. ápr. 21. 23:50
 16/22 hollófernyiges ***** válasza:
91%

"A zsidó és kommunista világuralmat akarta megakadályozni"

Hát igen, Lengyelország, mint a nemzetközi cionista karvalytőke és kommunizmus világközpontja valóban logikus első célpont volt.

2014. ápr. 22. 10:53
 17/22 A kérdező kommentje:

"A kuruc-infósokról nem tudok nyilatkozni, ugyanis nem olvasom azt az oldalt. Azonban ne vetítsük már rá a kuruc-infós közösséget az összes Jobbik szimpatizánsra, ha megkérhetlek. Ez pontosan ugyanolyan, mintha minden zsidót bűnözőnek néznél. Vagy szerinted az összes Jobbik szimpatizáns szereti Hitlert és ki akarja irtani a cigányokat és a zsidókat? Egymillió ember szavazott rájuk! Ha az utcán sétálva megkérdezel egy véletlenszerű 18 év felettit, minden 10. azt fogja mondani, hogy a Jobbikra szavazott! (Persze ennél árnyaltabb a kép, pl. Budapesten kevesebb szavazatot kaptak, de azt hiszem érthető amire gondolok.) Ha szerinted ma Magyarországon minden 10. ember antiszemita és rasszista aki szereti Hitlert, akkor veled van a baj. Szerintem a magyar emberek kevesebb, mint 0,3%-a látogatja azt az oldalt pár naponta, de lehet, hogy már ezzel is sokat mondtam.

Én sem olvasok kuruc-infót, s a zsidókkal nincs semmi bajom (a kedvenc költőm Radnóti Miklós, s imádom pl. a Rejtő könyveket), mégis a Jobbikra szavaztam."

Hát ebben végül is igazad van és így ha lehet vissza vonom h a jobbik szavazók ilyenek lennének, de akkor is borzasztó h vannak ilyen emberek. Ki próbálják még magyarázni is h Hitler egy szent volt aki csak jót akart.

2014. ápr. 22. 12:10
 18/22 anonim ***** válasza:

"A kuruc-infósokról nem tudok nyilatkozni, ugyanis nem olvasom azt az oldalt. Azonban ne vetítsük már rá a kuruc-infós közösséget az összes Jobbik szimpatizánsra, ha megkérhetlek. ..."

Hmm ... talán igazad van, de még nem hllottam, nem is olvastam Vonától, hogy bárkit is lebeszélt volna a qtyqrutyról.

"Egymillió ember szavazott rájuk!"

Ez igaz. Szerintem - sajnos - alig van közöttük, aki vette volna a fáradtságot, hogy figyelmesen elolvassa a jobbik 85 oldalas programját és át is gondolja, mit jelent és mi volna a hatása a megvalósításának - már ami konkrétum van benne.

Mivel én ezt megtettem, nyugodtan állíthatom: minden jobbikra adott szavazat felér egy hûtlenséggel. Csak azért nem hazaárulás, mert az csak akkor lenne, ha kifejezetten formálisan idegen hatalom érdekében és szolgálatában tesznek valamit.

Mindenesetre a jobbikot támogató szavazatok csakis Magyarország versenytársainak és esetleges ellenségeinek használnak.

( Ha figyelmesen elolvasod, átgondolod, meggyõzõdsz róla. )

2014. ápr. 23. 23:23
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

"Csak azért nem hazaárulás, mert az csak akkor lenne, ha kifejezetten formálisan idegen hatalom érdekében és szolgálatában tesznek valamit."

Ezek szerint minden a Fideszre és az MSZP-re adott szavazat hazaárulás.

2014. ápr. 24. 18:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek szerint minden a Fideszre és az MSZP-re adott szavazat hazaárulás."

Indokolás? Konkrétum?

Ja, tudom: csak.

2014. ápr. 25. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!