Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudnátok nekem olyan interjúka...

Tudnátok nekem olyan interjúkat vagy beszédeket linkelni, amiben a Jobbikos vezető politikusok a cigányság vagy a zsidóság elleni szankciók bevezetésének terveiről beszélnek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 18. 11:10
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
7%
Pedig az.
2014. ápr. 20. 19:14
 42/47 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy ismételgeted, hogy nem rasszista, nem válik nem rasszistává.
2014. ápr. 20. 19:54
 43/47 A kérdező kommentje:
Én egyszer sem mondtam, hogy a jobbik nem rasszista. Van egy állítás, erre várok bizonyítékot. De csak a vinnyogás megy.
2014. ápr. 21. 01:59
 44/47 anonim ***** válasza:

"HONNAN tudjam, hogy nem ÉPPEN TE írtad tetro-nak meg nekem meg még ki tudja kiknek másoknak a szép kis leveleket? Anonim oldal, akár te is küldhetted. vagy valami haverod"

Ez nem személyeskedés amit nekem írtál? Még mindig lógsz értelmes érvekkel, de már elfogyott a türelmem, mert csak a fröcsögés jön, érvek nem. Igazából ez magamra nézve rohadt nagy égés, hogy eddig türelemmel voltam. További jó fröcsögést és trágárkodást.

Kérdező, már írtam neked választ, csak elveszett az egyik válaszoló buta provokációi közt :)

2014. ápr. 21. 16:41
 45/47 anonim ***** válasza:

"Még mindig lógsz értelmes érvekkel, de már elfogyott a türelmem, mert csak a fröcsögés jön, érvek nem."

Hihetetlen, hogy még mindig nem veszed észre magad. Ezzel a szöveggel csak még több embert elzavarsz az imádott pártod mellől, de csináld csak. Csá

2014. ápr. 21. 16:53
 46/47 anonim ***** válasza:

"Hihetetlen, hogy még mindig nem veszed észre magad. Ezzel a szöveggel csak még több embert elzavarsz az imádott pártod mellől, de csináld csak. Csá"

Iszonyatosan szánalmas, amit itt műveltél. Csak röhögni lehet rajtad. Az értelem szikrája is hiányzik belőled. Tudomásul kéne venned, hogy rendesen leiskoláztak. :D

2014. ápr. 23. 21:22
 47/47 anonim ***** válasza:
0%

A cigányok között is vannak normálisak, csak hát az arányokkal van "egy kis" probléma. A tipikus deviáns cigányok viszont hatalmas méretű csapás ennek az országnak - természetesen nem a bőrszínük és az etnikumuk, hanem az iszonyatosan primitív viselkedésük és a bűnöző életmódjuk miatt. Aki meg ezt ki meri mondani -a Jobbik vagy bárki- az onnantól egyszerre rasszistának meg nácinak minősül. Na ez az, amit én már rohadtul unok.

Másfelől, ha egy tipikus megveszekedett liberális fajvédőt késelnének meg a cigányok pár száz forintért, a címeres ökörnek rögtön Darwin díjat adományoznék.

2014. máj. 3. 00:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!