Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudnátok nekem olyan interjúka...

Tudnátok nekem olyan interjúkat vagy beszédeket linkelni, amiben a Jobbikos vezető politikusok a cigányság vagy a zsidóság elleni szankciók bevezetésének terveiről beszélnek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 18. 11:10
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
13%

ma 20:08

Édes istenem, de gyerek vagy még....

betöltötted egyáltalán a szavazóképesség korhatárát '14-ben, vagy te is egy tinijobbikos vagy? A szöveged alapján olyan 16 rokkerévesre lőnélek be....

2014. ápr. 18. 20:15
 22/47 anonim ***** válasza:
94%

A 72% értelmes dolgokat mond, érvel, nem fröcsög.

A többi semmi értelmeset nem mond, semmi re-kontra, csak fröcsög.

Na most akkor ki a gyerek?

2014. ápr. 18. 22:15
 23/47 tetro ***** válasza:
0%

szeretnék egy mai levelet belinkelni egy jobbikos hozzászólótól.

"Az üzenet küldője: SzinetárPéter

Az üzenet címzettje: tetro

Az elküldés időpontja: ma 19:41

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Nem követ el bűncselekményt az, aki átver valakit itt az oldalon a nemével?

"szerintem az sem, aki a való életben ver át ezzel..."

Az üzenet szövege: Hát persze, neked nem is tetszene te mélyliberális mocsok, szeretsz te belpesten nőnek öltözve három b@zlk@rvával flangálni, ha büntetnék, le is pattannál mo.-ról.

De ne félj, előbb-utóbb győz a Jobbik, és Vona személyese akasztja fel a fajtádat az első lámpaoszlopra. Eljön még az az idő!!!!"

2014. ápr. 18. 23:30
 24/47 anonim ***** válasza:
0%
72%-os, értsd már meg, a kutya nem cáfolt rád. :D Nem arról beszélgettünk, hogy menjenek-e a bűnözők szibériába, vagy sem. Ha nem ilyen gyerek eszed lenne, értenéd a különbséget. Próbálj már meg magadtól kitalálni egy gondolatod.
2014. ápr. 19. 05:58
 25/47 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 23:30

na ennyita jobbikról.... sok baromállat idióta

2014. ápr. 19. 08:09
 26/47 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom már csak a lepontozás maradt. Ha ezeket a gyerek jobbikosokat kizökkentik azokból az érvekből, amiket betanult, rögtön megáll a tudomány. Ezt is nagyon veszélyesnek tartom egyébként. A gondolkodni nem akaró/nem tudó egyszerű fiatalság agyát teletömik ilyen ideológiákkal, aztán csodálkozunk rajta, ha a mészárlást látják végső megoldásnak. Aggasztó. Mondom ezt úgy, hogy abszolút rasszista vagyok, nem szeretem a zsidókat, látom a világuralmi törekvéseiket (ha nem is minden bokorban), sok szélsőséges megoldást magam is támogatok, DE mindezt gondolkodva teszem. Ezek a gyerekek, akik itt feszengenek a Jobbikért, egyáltalán nem gondolkodnak, csak a betanult szöveget nyomják kérdéstől függetlenül. Nem mondom, hogy ez nem teremt egy biztos szavazóbázist, de azért vannak aggályaim.
2014. ápr. 19. 12:25
 27/47 anonim ***** válasza:
92%
Kértem az engem fikázóktól valamit, de nem reagáltak rá, csak megkerültek...vagy megkergültek? Szóval miért is marad el az érvektől sem mentes reakció? De megszeretném nyugtatni az én 87 éves kritikusaimat, hogy nem voltak "rocker" időszakaim, és az általuk belőtt életkortól is elég szépen eltávolodtam. Az életkorom hamisításán kívül fog menni egy érdemi vita, vagy csak a jól bevált alaptalan gyalázkodásokra futja?
2014. ápr. 19. 14:00
 28/47 anonim ***** válasza:
Egyébként a tudomány nem állt meg, de valakinek éjszakás műszakban is kell dolgozni. Nincs időm egész nap a fotelban terpeszkedni és piszkálni másokat. Bár az ilyen hozzászólások alapján én lőnélek be olyan 15 körülire...vagy 85...az egyik még csak gondolkodni kezd, a másik pedig már gondolkodni szeretne :) Az előző válaszaimban szereplő kérdésekre persze várhatom a választ, igaz? :)
2014. ápr. 19. 14:06
 29/47 anonim ***** válasza:
89%

Tetro ez most hol hiteles?...

De még ha így is van, honnan lehetne tudni hogy valóban Jobbikos írta-e?

De még ha Jobbikos írta is, nem kicsit rasszista hozzáállás hogy 1 ember szélsőséges véleménye miatt elkönyvelitek az egész tábort "baromállat idiótának"?

A 72%-t fröcsögő ezt mondja:

"Próbálj már meg magadtól kitalálni egy gondolatod."

Én és Ő is azt várja hogy végre mondjatok valami értelmeset, legyen saját véleményetek, hogy na mi a hiba a gondolatában, valamivel cáfoljatok rá.

Erre mi van továbbra is képmutató módon?:

"Ha nem ilyen gyerek eszed lenne, értenéd a különbséget. Próbálj már meg magadtól kitalálni egy gondolatod."

"Úgy látom már csak a lepontozás maradt. Ha ezeket a gyerek jobbikosokat kizökkentik azokból az érvekből, amiket betanult, rögtön megáll a tudomány."

Ki lett itt kizökkentve? Mondott egy véleményt, erre az ellentábor tudománya megállt annyiban hogy olyan erkölcsi magasságokból akarnak fröcsögni ahova oxigén palackkal se tudnának feljutni.

2014. ápr. 19. 14:42
 30/47 anonim ***** válasza:
0%

Itt már minden létező tudomány megállt XD

betegek vagytok jobbikosok, mind-mind fenyegetőző kis senkiháziak vagytok. Tetro amúgy nem hazudik, az a f.a.szkalap nekem is írt, csak én kapásból letiltottam, de kb. hasonló stílusban.

2014. ápr. 19. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!