Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudnátok nekem olyan interjúka...

Tudnátok nekem olyan interjúkat vagy beszédeket linkelni, amiben a Jobbikos vezető politikusok a cigányság vagy a zsidóság elleni szankciók bevezetésének terveiről beszélnek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 18. 11:10
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
3%

"Úgy bírom, mikor a Jobbikosok meg akarják magyarázni, hogy nem rasszisták. Nem fenét. Én is rasszista vagyok, rühellem a cigányokat, tudom, hogy a vérükben van az elősködés, a bűnözés, és vannak kivételek. Mindenki tudja, hogy a Jobbikosok is, a Jobbik vezetői is mind ezen a véleményen vannak. Minek kell hazudni, tagadni, ferdíteni. Ez egy ilyen párt, vállaljuk már fel..."

Ha valaha is nyíltan felvállalnák az ideológiájukat átölelő mély rasszizmust, ott a Jobbik számára el is volna vágva a további politikai szereplés... a vezetői ezért nem fogják soha felvállalni, elismerni. Nyíltan rasszista jobbik? EP-képviselőjelöltről onnantól kezdve nem is álmodozhatnának :)

2014. ápr. 18. 11:53
 12/47 anonim ***** válasza:
93%

"Te vagy a paraszt, te kezdted."

Mutasd meg kérlek azt a sort ahol anyáztam.

2014. ápr. 18. 11:56
 13/47 A kérdező kommentje:

Úgy látom senki nem tud eleget tenni a kérésemnek.

... mennyi locsogás és mind haszontalan!

2014. ápr. 18. 12:46
 14/47 anonim ***** válasza:
5%
Kérdezó, felnőtt emberek nem állnak le ilyen óvodás szinten vitatkozni. Mi már kinőttünk abból, hogy azon rugózzunk ki, mit, hogyan mondott. Ez általános iskolás szint. Az, hogy mondja-e, nem-e, teljesen mindegy, a lényeg az, hogy te is, én is, mindenki tudja, hogy a Jobbik szimpatizánsai, és maguk a vezér alakok is rasszistán gondolkodnak. Azt nem értem mi ezzel a probléma? Néhány liberális pesti panelprolin kívül szerintem nincs az országban senki, aki ne lenne lesúlytó véleménnyel a cigányságról. Akkor minek ez a színjáték, hogy "mi nem vagyunk rasszisták". Persze, a vezetők ezt ne mondják ki nyíltan, de legalább a szimpatizánsok ne játszák meg az eszüket. Főleg ne ilyen óvodás módon, hogy "mutass egy videót, és bizonyítsd!". Nem kell ehhez videó, anélkül is tudja mindenki.
2014. ápr. 18. 13:29
 15/47 anonim ***** válasza:
4%

-A Jobbik bizony rasszista.

-A cigányok döntő többsége életvitelszerűen bűnözik.

Ezek ilyen alapigazságok, bizonyításuk a mindennapokban számtalanszor megtörténik, quod erat demonstrandum.

Több szót nem is érdemes vesztegetni erre a kérdésre, a kérdező teljesen nyilvánvalóan provokálni akarja a liberális oldalt.

2014. ápr. 18. 13:46
 16/47 anonim ***** válasza:
3%

"Tudnátok nekem olyan interjúkat vagy beszédeket linkelni, amiben a Jobbikos vezető politikusok a cigányság vagy a zsidóság elleni szankciók bevezetésének terveiről beszélnek?"

Gyakorlatilag csak olyat tudunk, az lenne nehéz feladat, ha olyat kéne, amelyben nem őket szidják. Kérdező, ha te találsz ilyet, én megkeresem neked amit kérsz.

2014. ápr. 18. 14:28
 17/47 anonim ***** válasza:
94%

Mégis mi azzal a probléma, ha erőszakos bűnözőket máshová helyeznek el? Bűnt követ el a lakosság vagy az ország ellen, ne adj isten halálos áldozatokkal, és akkor vita lesz abból, hogy nekik hol a jó? Elment a maradék józan eszetek is? Gyilkosokról és egyéb beilleszkedésre képtelen elemekről beszélünk a jó ég áldjon meg benneteket legalább egy kis ésszel. Azon meg mi kötekedni való van, ha ezeknek a többsége cigány? Erről ki tehet? Biztos nem az ország. Van itt egyéb nemzetiség is, akik nem prédálják halomra az idős magyarokat.

Egyébként ha a rasszizmus kerül szóba, ott általában csak az merül fel, hogy csak magyar lehet rasszista, eltérő etnikumú pedig soha. Na most ez nem rasszizmus kedves rövidlátó kommentelők? Ez nem általánosítás? Ha a Jobbik ilyen alapon rasszista (amire soha senki nem tud egy hivatalos bizonyítékot belinkelni), akkor ennyi erővel minden balos kommunista.

2014. ápr. 18. 16:11
 18/47 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként nem tudunk olyan linkekkel szolgálni neked amit szeretnél, mert a kijelentéseik a bűnözőkről szólnak. Arról ki tehet ha azok java része cigány? Egyébként dugig vannak rasszistákkal miden párt szavazói (ebbe beleértem a hazai kisebbségek pártjait is).
2014. ápr. 18. 16:14
 19/47 anonim ***** válasza:
3%
72%-os, van saját gondolatod is, vagy csak a betanult szöveget tudod nyomatni? Csak azért kérdezem, mert ez a kirohanás nem válasz egyetlen kommentre sem. Ez ilyen "tudod mit róka, azd meg a fűnyíródat". Gyerek fejjel nem kellene ennyire vehemensen politizálni. Majd ha idősebb leszel, rájössz, milyen idiótán viseldtél...
2014. ápr. 18. 16:35
 20/47 anonim ***** válasza:
95%
Akkor halljuk a ti fröcsögéstől mentes álláspontotokat, esetleg azét a pártét akivel lepacsiztok, valós linkekkel vagy egyéb bizonyító erejű dolgokkal. Egyébként miért is számítanak a tények betanult szövegnek? Ezer bocs, hogy a szakdolgozatom is hasonló témából írtam és elfogadták. Szóval lássuk, mit tudtok kiizzadni ide kedves utolsó válaszolók (vagy válaszoló, csak 2 reggel van...:D).
2014. ápr. 18. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!