Mit szóltok hozzá? Hát nem szánalmas még a szerencsétlen jobb kereset reményében kimenekült magyarokat is plusz adóval nyaggatni?
2014. ápr. 15. 15:41
1/5 anonim válasza:
2012-es hír.. Azóta ha eddig nem vezették be, már csak nem fogják.
3/5 anonim válasza:
Szerintem sok ember gondolkodott már rajta, hogy ha Angliába kell utazni, hogy munkája legyen az embernek, akkor jó lenne ha valami adóforint is haza jönne (taníttatás, orvosi ellátás, szőlők nyugdíját fizetni kell valamiből) Sajnos beleugrottunk egy gazdasági unióba azzal a hittel, hogy majd kávézót nyithatunk Bécsben. Kiderült hogy nagyobb üzlet a bécsinek Budapesten egy kávézó árából kávézó láncot indítani Budapesten, mint fordítva.
4/5 anonim válasza:
Kétszeresen adóztatni nem lehetséges, azonnal kibukik a hiba, és a megadóztatott kártérítést kapna....
plusz a hír 2012-es, amit linkeltél. Matolcsy viszont egy kancsal idióta, ez jogos. Egy szakadt kotongumit nem bíznék rá, nemhogy a nemzetgazdaságot.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy régebbi, csak véleményekre voltam kíváncsi. :)
2014. ápr. 15. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!