Akik elégedetlen a választási eredményekkel azok szerint a baloldal mennyivel lenne jobb?
Szokásos forgatókönyv lett volna bal oldali győzelem esetén : Visszavonnak minden FIDESZES intézkedést, mint rezsicsökkentés. Jönne Gyurcsány a reformhullámaival, miközben Bajnaival és Mesterházival azon vitáznának, hogyan lehet a legkeményebb megszorításokat végrehajtani reformok címszóval úgy hogy közben a sajtóban a pannpn puma dübörög a gazdaság és nagy jólétet zengenének mindennap !
Másnap rohannának az IMF-hez mert a megszorítások végrehajtásához sok pénz kell ! Ez mire lett volna jó?
# 1:
Így van. Ez megint egy kétbites gondolkodású ember... A kérdés egy burkolt komcsizás gyakorlatilag...
Hát sokkal. A Fidesz az MSZP politikáját folytatta, kivéve mikor épp olyan napjuk volt, és megkárosították az országot heccből értelmetlenül néhány százmilliárd forinttal. (trafikok, stadionok, MOL-részvények, magánnyugdíj-pénzek, atommutyi, földtörvény, Matolcsy megszólalásai, stb.)
Szóval az MSZP legalább tartott egy sz.r szintet. A Fidesz meg tart egy sz.r szintet, kivéve mikor épp tönkre akarnak tenni néhány tízezer embert.
Ja, és lehagytam, hogy a Fidesznek sikerült megdöntenie a hazugságrekordot, amit az MSZP fölállított. Pl következetesen hazudnak az államadósságról, a munkanélküliségről, a bűnözésről, a kivándorlásról, a forint árfolyamáról, stb.
Szóval én csak annyit tudok mondani, hogy az a "baloldali" eszement, hozzá nem értő, hazug csapat is jobb lett volna ennél.
"Visszavonnak minden FIDESZES intézkedést"
Összességében talán még jól is járnánk.
semennyire
de legalább ezek eltakarodtak volna
,
most meg simán szt hiszik minden ok, tök jó amit csináltak, mutyi, hazudozás, ország szétlopása
"Másnap rohannának az IMF-hez mert a megszorítások végrehajtásához sok pénz kell !"
Gratulálok, tökéletes ellentmondás egy mondaton belül...
Hát tuti jött volna megszorítás - csak szólok bogaram, most is fog csak meg kell nézni a KSH adatbázisában az államháztartási hiányt az első 3 hónapra. Asszem beléd fagyna a sz....
Ugyanis a drága kormány laza 600-800 milliárdot tapsolt el 2 hónap alatt. 2!!!! Szóval szerintem ideje könnyes búcsút venned a rezsicsökkentésnek nevezett átveréstől.
Egyébként most kövezzetek meg egész nyugodtan, én alapból Viktátort sem tartom rossznak, én a 2/3-os többségét tartom annak. Nincs visszahúzó erő, minden abszolút marhaságot át lehet így verni, minden logikátlan törvényt. Ez itt a baj. Szóval annak sem örültem volna, ha a bal oldal - valamilyen csoda folytán - került volna abszolút többségben, mert eleve ennek vagyok ellene.
Csak h a kérdésre válaszoljak: Nem vagyok elégedett a választás eredményével, és szerintem a baloldal mégrosszabb lenne.
Offtopic: 2 biten 4 különböző értéket tárolhatunk (00, 01, 10, 11), a helyes kifejezés az egybites, azon tárolhato 2 érték (0,1).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!