Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Le fog állni most már lassan...

Le fog állni most már lassan a fiatalok külföldre vándorlása?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Én minden hónapban vásárolok eurót,keveset bár,de sok kicsi sokra megy!a napjaim megvannak számlálva,és el innen a szemét országból!
2014. ápr. 14. 19:13
 12/23 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk ez igaz falu helyen, ahol 1-2 bolt van. Ott tényleg elképesztő árak vannak, bár valahol megértem, forgalom is kisebb és friss termékeket beszállítani is drágább. Én középvárosban lakom, ott a fordítottja igaz, akciós termékeken kívül minden drágább az ismert multiknál! Bár sok terméket még akciósan se tudok olyan olcsón és olyan minőségben megvenni, mint a sarki közértben.
2014. ápr. 14. 19:14
 13/23 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos amíg a Fidesz kormányon marad, csak fokozódni fog...
2014. ápr. 14. 19:15
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Mi az hogy most már le fog állni???Most indul csak be igazán.Többek között én is távozom júliusban.Akinek van egy kis esze az tudja hogy innen "menekülni" kell.
2014. ápr. 14. 19:24
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
mszp kormány alatt is növekedett. Sajnos ez az unió velejárója, hogy oda migrálnak a fiatalok ahol a tőke van. Ez minden gazdasági unióban így van .... Érdekes tény, hogy a magyar kivándorlás még mindig a legalacsonyabb közvetlen a Csehek után (igaz Bajországgal szomszédságából sokat profitálnak).
2014. ápr. 14. 19:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Fiataloknak megadatott az a lehetőség, hogy végre valóban nyugati fizetést kapjanak nem kell hozzá más csak egy repülőjegy. Nem csoda, hogy tömegével élnek vele. Őszintén évtizedek óta erről álmodik minden generáció, hogy végre nyugati fizetést kaphasson. Magyarországon sosem volt erre lehetősége, most itt a lehetőség, hogy éljen vele csak egy repjegy kell és egy minimális kezdőtőke.
2014. ápr. 14. 19:29
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
persze, amint elfogynak a fiatalok
2014. ápr. 14. 20:15
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én húzok el. Nem akarok nyugdíjjárulékot fizetni, úgyis 65 előtt bekrepálok.
2014. ápr. 14. 20:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt, gyorsulni fog. Véget ért a választások előtti fél-egy év, amikor nagy kegyesen visszaosztottak egy keveset abból, amit addig elvettek. Legkésőbb az önkormányzati választások után újra beindulnak nagyüzemben a megszorítások.
2014. ápr. 14. 20:44
 20/23 anonim ***** válasza:
66%
itt csak a csókosok maradnak,meg akinek 2 anyja van a liberális szabadkőművesek között,és bedobják a közösbe a traffik családi vállakozást!Valszeg ők pontozgatnak lefelé mindenkit,mert nem tetszik nekik,hogy nem tűrjük tovább a mocskos megalázó éhezést,és behódolást!
2014. ápr. 14. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!