Ki döntött úgy most, hogy eleget tűrt, és kivándorol külföldre (vagy legalábbis megpróbál kint élni) az újabb 4 év diktatúra miatt? Hova készültök kimenni, és miért oda?
Diktatúra?
Nem vagyok Fideszes, ezt előre leszögezem, de diktatúrát emlegetni teljesen nevetséges.Nincsen diktatúra.
Nekem eléggé tele lett a tököm ezzel ami a tegnapi választásokon történt. Én úgy voltam eddig vele hogy elvegetálok még 1-2 évig a következő választásokig ez 2 éve volt így. Én pár napja úgy voltam vele, ha sikerül legyűrni a Fideszt akkor maradok ha nem akkor keresek jobb lehetőséget, vagy erősen a Nyugati ország rész felé megyek, igaz nincs túl messze de legalább Ausztriába sikerüljön elhelyezkednem és azért közelben legyek, vagy elmegyek jó messzire.
Már erősen agyalok rajta hogy össze szedem magam és kimegyek valahová, nem tudom hova, de valamit kitalálok.
"A rendcsinálás ismeretlen fogalom lett. De vigyázat! Másutt még ismerik."
Másutt az emberek nem piszkítanak maguk alá, így nem is kell rendet rakniuk.
Fura helyek vannak, mi?
Én Ausztriába készülök, mert hallottam munkalehetőségeket ott, és mert közel van. Már "csak" németül kell megtanulnom, nem lesz egyszerű.
És igen, erről a jelenlegi rendszerről a diktatúra jut eszembe, belenyúltak az alkotmányba, elintézték, hogy mindenképpen ők nyerjenek, ráadásul megint 2/3-dal, éppen már csak az hiányzik, hogy mindenhol kötelezően ki kelljen tennünk vezérünk szobrát/képét, de nem is sorolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!