Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki döntött úgy most, hogy...

Ki döntött úgy most, hogy eleget tűrt, és kivándorol külföldre (vagy legalábbis megpróbál kint élni) az újabb 4 év diktatúra miatt? Hova készültök kimenni, és miért oda?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Az elnyomás lehet nyílt (azaz a népakarat adminisztratív korlátozásában megnyilvánuló)

és rejtett

(azaz például léteznek a népakarat érvényesítéséből formálisan nem, de gyakorlatilag kizárt személyek vagy csoportok, illetve nézetek,vélemények). A diktatúra mindig rendelkezik külső vagy belső támogatókkal, érdekcsoportokkal, akik érdekében a diktatúrát gyakorolják a nép fölött.

2014. ápr. 7. 10:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem akartam elmenni, mert még reménykedtem, hogy az embereknek megjön az esze.

Hát sajnos nem jött, így inkább megyek én is...

Az én diplomámmal röhögve kapok BÁRHOL munkát. Akár itt is kapnék, európai szintű fizetéssel, de elegem van a környezetből már...

2014. ápr. 7. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Ti mit képzeltek magatokról? Itt pofáztok hogy kimentek külföldre, meg rinyáltok hogy így meg úgy rossz az ország, de még nem tudjátok a nyelvet se.

Utálom az antimagyarokat.

2014. ápr. 7. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Tegnap kezdtem gondolkodni rajta. Még nem tudom hova, de innen el! 4 év múlva vissza, szavazni, megvárni az eredményt, aztán lehet újragondolni :) De ez a hajó süllyedőben van, és nem akarok itt megfulladni. Még időben ki kell szállni :)
2014. ápr. 7. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!