Ki döntött úgy most, hogy eleget tűrt, és kivándorol külföldre (vagy legalábbis megpróbál kint élni) az újabb 4 év diktatúra miatt? Hova készültök kimenni, és miért oda?
Az elnyomás lehet nyílt (azaz a népakarat adminisztratív korlátozásában megnyilvánuló)
és rejtett
(azaz például léteznek a népakarat érvényesítéséből formálisan nem, de gyakorlatilag kizárt személyek vagy csoportok, illetve nézetek,vélemények). A diktatúra mindig rendelkezik külső vagy belső támogatókkal, érdekcsoportokkal, akik érdekében a diktatúrát gyakorolják a nép fölött.
Eddig nem akartam elmenni, mert még reménykedtem, hogy az embereknek megjön az esze.
Hát sajnos nem jött, így inkább megyek én is...
Az én diplomámmal röhögve kapok BÁRHOL munkát. Akár itt is kapnék, európai szintű fizetéssel, de elegem van a környezetből már...
Ti mit képzeltek magatokról? Itt pofáztok hogy kimentek külföldre, meg rinyáltok hogy így meg úgy rossz az ország, de még nem tudjátok a nyelvet se.
Utálom az antimagyarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!