Jobbtaxi.hu - EZ KOMOLY? :D
Figyelt kérdés
Teljesen elment az emberek esze?2009. dec. 20. 23:08
21/24 anonim válasza:
Ebben az országban vannak MAGYAROK meg magyarok.
Ez eddig nem baj, csak az, hogy a MAGYAROK azt állítják, hogy aki nem MAGYAR, az nem is magyar. A magyarokat meg egyre jobban zavarják a MAGYAROK.
Szerintem gusztustalan ahogy ebből az amúgy is túlromantizált, elrontott, elkoptatott, minden csapból folyó nemzetiességről, hazafiasságról ismét lehúznak egy újabb bőrt. MAGYARNAK lenni immár marketing fogás. Ez nem egészséges.
22/24 anonim válasza:
"sztem ha létezhet cigányrádió, akkor létezhet a jobbikos taxi is."
Már bocsi, de ez nem jobbikos taxi! Ez JobbTaxi!
Lenne egy kérdésem! A LadyTaxi-n miért nem akad ki senki? Mi az, hogy csak női taxisokat alkalmaznak? Jó, hogy nem csak női utasokat szállítanak!
23/24 Anika87 válasza:
Azért van egy kis különbség a cigányrádió és a jobbikos taxi között, mert a cigányrádió soha nem fog diszkriminálni, de ez a taxi igen, szerintem, de ne legyen igazam, de ha nincs, akkor sem hiszem, hogy túl sok roma fog beülni önként és dalolva.. szóval hogy már a neve diszkrimináló! szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!