Jobbtaxi.hu - EZ KOMOLY? :D
sztem ha létezhet cigányrádió, akkor létezhet a jobbikos taxi is.
tudod, tolerancia, meg békés egymás mellett élés... ez a kis libsik kedvenc mondókája...
Index.hu - EZ KOMOLY?:D
[ Szorulok a hurok mi..?:) ]
A cégnek egyszerűen ez a profilja, így tud kitűnni a többi cég közül, ennek inkább reklámértéke van, nem hinném, h mielőtt beszállnál megkérdezik, h jobbikos vagy-e :D
Nem tudom, h ez téged miért zavar, szerintem szimpatikus, ha neked nem az, másik taxit választasz, ilyen egyszerű ez.
Igen természetesen aki akarta fel fogta rögtön miért tartom nevetségesnek. A többi meg felfortyan hogy "dehát cigány rádió meg gay bolt!" - óvoda.
Igen számomra vicc, hogy nagymagyarországos taxik cirkálnak és egy taxi társaság honlapján határontúliakról van szó meg fogjunk össze - Istenem már egy taxit se rendelhetek anélkül hogy ne kelljen ilyen baromságokat kerülgetnem?
Remélem jön az árpádsávos alsónadrág meg a kárpátiás turmixgép is hamarosan...
"Több mint tíz éves taxis pályafutásunk alatt volt alkalmunk többezer utassal beszélgetni, eszmét cserélni, megvitatni a világ dolgait. Egyre inkább úgy éreztük, hogy a lakosságnak szüksége van egy olyan ügyfélbarát taxis cégre, amely kizökkenti utasait a mindennapok szürkeségéből, felvidítja és szórakoztatja őket utazásaik alkalmával."
Hogy szórakoztathatnak vajon?
Megvendégelnek egy kis lókolbásszal, és amikor nincsen tele a szád énekelheted velük Koppány szólóit az István a királyból? Vagy nemezelhetsz a hátsó ülésen? Megtanítják leírni a neved rovásírással? Hátrafelé lehet íjazni a taxi ablakából a liberálisokra? :D
Istenem, ha Örkény ezt megérhette volna.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!