Mutatnátok jobbik elleni érveket?
# 11/
ilyen alapon minden lehet kamu mert nincs olyan amire valaki ne mondaná hogy az, ki sem szabad nyitni a szemünk soha többé...sőt gondolkodni sem... :D
# 10/
csak az a baj hogy akik azt megmondják, kik irányítják a baloldalt, nyilván elfogultak és céljuk a másik oldal unszimpatikussá tétele, szintén így van ez a másik oldalra is, nem lehet feltétel nélkül elhinni...
16, az ilyenektől mentsen meg az ég !
A Jobbik volt az egyetlen akinek egy vastagabb összeszedettebb könyve volt program címen, a standjaiknál kérni is lehetett.
Továbbá az analfabétáknak (mert sok van belőlük) is kedveztek mert még videókba is szétszedték a dolgokat.
Mutasd már nekem a többiek programját légszíves.
Az ilyen összevissza statisztikákat meg hagyjuk már, a Jobbik még evvel is tudott kampányolni hogy csak nekik van értelmes programjuk ők vették ezt komolyan, és akkor pont ők szerepelnének egy ilyen felmérésben a legrosszabbul?
Jah valami libsi kifordított rémvilágban biztos...
Én szeretem a Jobbikot, de hogyan tud a párt a sok rasszista szavazóját nem elhatárolódni???
Mondjak ellenérveket?
Pörsze híres mondata a zsidókról, meg mikor az MTK kiesésének örültek stb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!