Az Eu megadóztatná az 50L-ig adózatlan házi pálinkát is. Kellett ez nektek?
Ellentétes az uniós joggal a házi pálinkafőzés adómentessége
Nem összeegyeztethető hogy Magyarország lehetővé tette, hogy évente legfeljebb 50 liter gyümölcspárlatot saját felhasználásra jövedékiadó-mentesen lehessen főzni, főzetni.
Hol van az Orbán-féle szabadság harc?
(Megsúgom csak a saját érdekeiért harcolt mindig kint és itthon is.)
Az emberek az Eu-t akarják, na majd most lesz pár italt szerető ember, kocsmáros, öreg, fiatal, középkorú aki már nem.
Emberek komolyan ezért az Euért kapaszkodtok annyira?
Aki még a piátokat is elvenné?
Ez kellett nektek?
A Jobbik nem az Eu ellen harcolt, hanem a diktatórikus felülről szabályzó Eu ellen, pont az ilyenek ellen.
De hát ez kell a népnek ezek szerint, most megkapják.
(Késő nekik majd 18ban...)
Pont nem a pálinkáért kéne harcolni.Na meg amiről a kormány nem tud az nincs is....
Eddig is tudtak főzni szerintem továbbra is főzni fogják.
"Na meg amiről a kormány nem tud az nincs is...."
Pontosan :D
Eddig is főztek pálinkát az emberek (még az adómentessé tétele előtt) ezután is fognak. Ennyi. Ha bírságolják majd őket, akkor esetleg lesz némi morgás, de ez eddig se volt jellemző. Jómagam 25 éve főzetek pálinkát, sosem szorultam meg emiatt.
A sok Fideszre x tevő, most biztos sír. Pedig sokan ezt hozták fel érvnek a fidesz mellett, még ezen az oldalon is. :D
Én csak nevetni tudok ezen :D
Nem baj legalább lehet utálni megint az EU-t.
"A jobbikod, 18ban pedig max ugyan úgy fog állni mint most, nem lesztek soha kormányon."
Ezért itt kőkeményen le fognak téged pontozni /esetleg ki is tiltanak. Ez az oldal csőjobbikos. Az üzemeltetők is.
"Pedig sokan ezt hozták fel érvnek a fidesz mellett"
A pálinkát? XD lol
"Ez az oldal csőjobbikos. Az üzemeltetők is."
nácik, nácik mindenhol... :(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!