Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy választási csalás történt?

Figyelt kérdés
Ismerőseim szerint is, legalább tízből négy de inkabb öt ember a Jobbikra szavazott. Hol vannak a szavazatok?

2014. ápr. 9. 20:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

Ez most komoly? Ez a legjobb érv amit a Fidesz ellen fel tudsz hozni? Azt hittem legalább a választókerületek átrajzolására, vagy az egyéniben a mandátum nyerteseinek adott töredékszavazatok miatt buktál ki. Ne vedd sértésnek, de ne lepődj meg, ha ez után nem tudnak komolyan venni, s oltogatnak. Én is a Jobbikra szavaztam, mégsem tettem fel ide ilyen kérdést.

Az ismerőseid pedig azért szavaztak sokan a Jobbikra, mert ugyanott éltek, s valószínűleg a gondolkodásotok is hasonló. Pont ezért ők az ismerőseid. Budapesten volt olyan körzet, ahol még az LMP is megelőzte a Jobbikot.

2014. ápr. 9. 20:33
 12/31 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező. Tudod, mit jelent az a szó, hogy reprezentatív? És hogy NEM reprezentatív? Na látod.
2014. ápr. 9. 20:44
 13/31 anonim ***** válasza:
61%
Bennem is felmerült az a kérdés, hogy mi van ha az informatikai rendszerben manipulálták az eredményt.
2014. ápr. 9. 21:23
 14/31 anonim ***** válasza:
56%

" Bennem is felmerült az a kérdés, hogy mi van ha az informatikai rendszerben manipulálták az eredményt."

Ez nyílvánvaló. Sőt, nem csak ott manipuláltak. Nem véletlenül lett érvénytelen annyi szavazat. Biztos nem a megfelelő helyre volt behúzva a x.

2014. ápr. 9. 22:06
 15/31 A kérdező kommentje:

VCalami susnya vana dologban s eza a megérzésem.

De ki fog derülni. Akkor viszont ...

2014. ápr. 9. 22:18
 16/31 anonim ***** válasza:
31%
Soha nem fog kiderülni.
2014. ápr. 9. 22:38
 17/31 anonim ***** válasza:
17%
Én meg azt nem értem, hogy ismerőseim szerint 10 emberből max 2 szavaz a Fideszre, mégis 2/3-dal nyert...
2014. ápr. 9. 22:41
 18/31 anonim ***** válasza:
73%

"Én meg azt nem értem, hogy ismerőseim szerint 10 emberből max 2 szavaz a Fideszre, mégis 2/3-dal nyert..."

Annál azért több szavazott rájuk, de sokan nem mentek el szavazni. Azok akik nem mentek el rábízták a Fidesz szavazókra, hogy ki nyerjen. Az persze igazságtalan, hogy ennyi százalékkal kétharmadjuk van. Így találták ki és azt lehet mondani, hogy nem nagy ellenállás volt miatta az ellenzék oldaláról. Ahogy így utólag látom, tényleg jobb lett volna bojkottálni a választást részükről, de háború után okos a katona.:)

2014. ápr. 9. 23:02
 19/31 anonim ***** válasza:
az igazság odaát van
2014. ápr. 9. 23:25
 20/31 anonim ***** válasza:
29%
Nekem meg az összes ismerősöm a fideszre szavazott. Sőt a buszon haza felé is azt hallottam csak, hogy valaki a fideszre szavazott. Na erre varrjál gombot!
2014. ápr. 9. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!