Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik nagyon jó esélyekkel...

A Jobbik nagyon jó esélyekkel indul a 2018-as választáson?

Figyelt kérdés

[link]

Az MSZP gyakorlatilag megsemmisült vidéken - néhány város kivételével, s a Jobbik már ott tart, hogy a Fidesztől is szavazatokat vesz el.

Ha ez így folytatódik, lehetséges, hogy 2018-ra a három tömb nagyjából kiegyenlített (mindhárom kb. 1,5 milliós) támogatottságú lesz?

2014. ápr. 9. 08:11
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
78%
Ti tényleg elhiszitek, hogy addig nem hoznak egy olyan választási törvényt, amivel mindenképpen a fidesz győz? Kis naiv emberek.
2014. ápr. 9. 13:07
 22/51 anonim ***** válasza:
74%

"Te tudsz valamit? Jól értem, hogy a teljesen demokratikus úton lezajlott választás törvényességében kételkedsz?"

Miért, szerinted poénból írtam oda egy bűncselekményi súlyú vádat? Igen tudok valamit.

2014. ápr. 9. 13:11
 23/51 anonim ***** válasza:
91%

"Ti tényleg elhiszitek, hogy addig nem hoznak egy olyan választási törvényt, amivel mindenképpen a fidesz győz?"

Igen, tényleg.

2014. ápr. 9. 13:12
 24/51 anonim ***** válasza:
91%

"szerinted ez a nagyon okos kommented meddig marad itt? :)"

Szerintem örökre. Ami egyszer a netre felkerül azt a jóisten sem tudja onnan leszedni!

2014. ápr. 9. 13:14
 25/51 anonim ***** válasza:
72%

"A Jobbik Magyarország legerősebb pártja? Akkor miért nem nyert? :D"

Talán mert nem csalt?

2014. ápr. 9. 13:15
 26/51 anonim ***** válasza:
37%
Igen, mindenki csaló tetű, csak a Jobbik a szentéletű igazmondó csodálatos kánaánelhozó becsületes párt :D
2014. ápr. 9. 13:17
 27/51 anonim ***** válasza:
91%

"" álasztási csalások "

Te tudsz valamit? Jól értem, hogy a teljesen demokratikus úton lezajlott választás törvényességében kételkedsz?"

Mindenki tud, aki nem vak.

- Szavazatért Eu tagság, juttatások, stb. Tisztelet a honfitársainknak, akik valóban az érzelmeik miatt vették fel az állampolgárságot. De nem szabad elfeledni, hogy az elsőre is volt példa bőven.

- Azon külföldi magyarok szavazásának ellehetetlenítése, akik nagy része valószínűleg nem rájuk szavazott volna: pl. Ausztria, Németország, stb. Nekik haza kellett volna jönni személyesen szavazni, mert nyílvánvaló volt, hogy ez nagy részüknél nem megoldható. Ezzel szemben Ukrajnából, Romániából szavazhattak levélben is. Vajon miért?

- Rengeteg érvénytelen szavazat. Vajon melyik pártoké és miért?

- [link]

- Ételt, baromfit és pénzt osztogattak a szegény régiókban a szavazatokért.

- Hazugságok és megvesztegetések: ne szavazz az ellenzékre, mert elveszi a nyugdíjat. Holott sem Vona, sem pedig a többiek nem mondtak ilyet. Ennek ellenére még az egyik rádióban is bemondták. A saját fülemmel is hallottam, meg több öreg szavazótól, aki csak ezért voksolt a Fideszre. Munkahelyen pedig meg ne tudja a jellemzően Fideszes főnök, hogy nem a pártjára szavaztál.

És még lehetne folytatni.

"Jobbernek lenni gáz. A butaság, a műveletlenség az intolerancia szinonimája ez.

Én nagyon bízom benne, hogy addigra a magyar szavazók talán kicsit okosodnak."

Akkor hadd ne mondjam, hogy Fityiszesnek lenni milyen. Egyet nem tudtam eddig találni, amelyik egy értelmes, önálló, érvelésekkel alátámasztott mondatot mondott volna anélkül, hogy náci Jobbik vagy komcsi baloldal. Tök mindegy, hogy mi volt a téma, mindig ide jutottunk. Nehogy válaszolni kelljen a kérdésre, főleg az olyanra, ami még gondolkodást is igényel. Nem csak azt, amit a csordavezértől hallva tudnak szajkózni papagáj módjára.

Én is bízom benne, hogy a szavazók kiokosodnak. Akkor talán csökkeni fog a 2 millás állomány. Magyar szavazó pedig nem csak Fideszes lehet, sőt. A mondatod ezt sugallta.

2014. ápr. 9. 14:10
 28/51 tetro ***** válasza:
47%

"Szavazatért Eu tagság"

itt hagytam abba, mert elkezdtem fulladozni a röhögéstől. :D szóval aki a fideszre szavazott, az eu tagságot kapott? de előbb országgá is vált?

2014. ápr. 9. 14:20
 29/51 anonim ***** válasza:
90%

"Szavazatért Eu tagság"

Ukránok, te észlény. Nem is csodálom, hogy a többiek lepontoztal.

2014. ápr. 9. 14:26
 30/51 anonim ***** válasza:
Akkor meg tagság helyett állampolgárság. A lényegen nem változtat.
2014. ápr. 9. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!