A Jobbik nagyon jó esélyekkel indul a 2018-as választáson?
Az MSZP gyakorlatilag megsemmisült vidéken - néhány város kivételével, s a Jobbik már ott tart, hogy a Fidesztől is szavazatokat vesz el.
Ha ez így folytatódik, lehetséges, hogy 2018-ra a három tömb nagyjából kiegyenlített (mindhárom kb. 1,5 milliós) támogatottságú lesz?
"Ez mondjuk így, ebben a formában igaz."
Miért okádod oda ezt a félmondatot minden jobbikb..arom haverod kommentje alá?
Kizárt, hogy nyerjen. Ilyen szélsőséges párt nagyon remélem, hogy nem nyer soha. Ettől függetlenül örülök hogy megint bejutottak mert ellenzéknek azért jók, csak kormányhoz ne kerüljenek.
" álasztási csalások "
Te tudsz valamit? Jól értem, hogy a teljesen demokratikus úton lezajlott választás törvényességében kételkedsz?
"A Jobbik Magyarország legerősebb pártja? Akkor miért nem nyert? :D"
Ez az, amit egy jobbikos sem fog tudni megindokolni neked. Nemhogy nem nyertek, még a siralmas balabbik mögé is becsúsztak, jócskán-jócskán 3.-ak lettek.
09.29
mi van? tudod most volt szavazás. a legerősebb párt a mandátumok 10%-t meg is szerezte.
Jobbernek lenni gáz. A butaság, a műveletlenség az intolerancia szinonimája ez.
Én nagyon bízom benne, hogy addigra a magyar szavazók talán kicsit okosodnak.
10.35
szerinted ez a nagyon okos kommented meddig marad itt? :)
"Jobbernek lenni gáz. A butaság, a műveletlenség az intolerancia szinonimája ez.
Én nagyon bízom benne, hogy addigra a magyar szavazók talán kicsit okosodnak."
....
Ez általánosítás. Szerintem a Fidesz és az Összefrottyantás is teli van idiótákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!