Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik nyerhet a következő...

A jobbik nyerhet a következő választáson? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nyerhet egy olyan párt Magyarországon, amely szavazóinak igen nagy rész antiszemita?Bár a párt nyíltan nem vállalja fel ezt...(nem is tehetné), de rengetek tüntetésen a szavazóiktól a következő mondatok hallhatóak: Halál az összes zsidóra. Hogy maradhat fenn egy olyan párt, ami ilyen hatásokat vált ki az emberekből????? Csak gyűlöletet kelt..olyan szinten megdöbbentő, hogy milyen emberek állnak ki a jobbik mellet...Ez mutatja valóban ennek a pártnak az "értékét" Mit gondoltok?
2014. ápr. 5. 14:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Magyarországon több millió antiszemita ember van, magyarnak lenni kimerül a zsidózásban, cigányozásban. 4 év múlva nyerni fognak :(
2014. ápr. 5. 14:23
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Nem fog nyerni és maga a párt nem antiszemita, csak kimondja nyíltan az igazságot.
2014. ápr. 5. 14:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy a párt antiszemita, bár vannak megnyilvánulásaik..Nagyon nem tetszik a programjuk, szerintem fenntarthatatlan és csőd az egész, de ami a felháborító az az emberekből kiváltott hatásuk.
2014. ápr. 5. 14:28
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Népszerütlen leszek: miért van az hogy az emberek elitélik azt ha valakik öszintén, sunnyogás nélkül felvállalják a vélemüket, (pl Halál az összes zsidóra) de a sunnyogást, a kétszínüséget azt egyenesen imádják? (pl megszorítások, közmunka stb). Ami a legfontosabb: Orbán kijelentése mely szerint aki nincs velünk az ellenünk, az miért nem hat fenyegetöen? Holott ez egy sunyi, alattomos fenyegetö mondat! Azaz: ha nem Fideszes vagy, akkor "ellenség" vagy, nem vagy magyar stb... Rám ez fenyegetöen, kirekesztöen hat, mert nem vagyok Fideszes. (ezzel a gondolattal nem vagyok egyedül!)Tehát? Mi a jobb? Az öszinte, konkrét vélemény nyilvánítás, vagy a sunnyogó fenyegetés?
2014. ápr. 5. 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
Április hatodikán minden idők legnagyobb javulását hozó döntő fordulat következik be Magyarországon. Kormányra kerül a Jobbik.
2014. ápr. 5. 14:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Ne érts félre, más pártot sem támogatok, nálam csak ezek a dolgok kicsapták a biztosítékot...még a ci*ányozásért nem is szólok be senkinek, azzal a kérdéssel már tényleg van egy kis probléma, mikor este megyek haza és jönnek velem szembe, elég ideges leszek, de a folyamatos zsidózás, meg hogy gyarmatosítnak minket.....A lényeg hogy, ha egy párt ezt váltja ki, az ne legyen hatalmon.
2014. ápr. 5. 14:34
 7/12 anonim ***** válasza:
9%
48 órán belül feláll a csendőrség.
2014. ápr. 5. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Kérdezö! Engem meg tudod mi idegesít? Az a hazugság hogy Mo jobban teljesít, hogy csökkent a munkanélküliség,,hogy a közmunka visszavezeti az embereket a munka világába (ergo: pl több évtizedet ledolgoztál, de kirúgtak, és még téged akarnak visszavezetni a munkába, mintha sosem dolgoztál volna???), a sárdobálás, a diktatúrára jellemzö személyi kultusz, a szólás szabadságának hírdetése, holott a média, sajtó, az emberek is korlátozva vannak ezekben, stb. Látod, engem ezek idegesítenek, és én meg azt mondom hogy ilyen surmó ne legyen Miniszterelnök, hanem húzzon el Brazíliába és ott épígessen stadionokat, és vigye el magával azt a k... rózsaszín kanapét is! (apropó, senkinek nem szúr szemet a rózsaszín, amikor is Orbán kormány nagy hangsúlyt fektet a színekre? El lehet kezdeni gondolkodni!)
2014. ápr. 5. 14:46
 9/12 anonim ***** válasza:
55%

Ki a francot érdekelne ha antiszemita lenne?

Én magyar vagyok, ez itt Magyarország, itt nekem legyen jó.

Számomra nem opció hogy egy magyar kormány hogy és mennyire nyalja ki a mindenféle kétes kisebbség ülepét, aki ezt megteszi, arra nem szavazok.

Körülöttünk lévő országokban miért nem szólal fel a fajtád a magyarokért?

Vagy csak itt, miért nem szólalsz fel a kisebbségi terror ellen amikor az többnyire csak magyarokat érint?

Akinek van saját hazája valahol távol és nem tetszik az ami itt van, az menjen haza.

Akinek nincs hazája, alkalmazkodjon, vagy menjen ahova akar.

Akinek ez nem tetszik, az nem magyar, és semmi keresnivalója nincsen itt.

Az érdekes nem érdekel téged hogy az elmúlt 24 év tisztán anti-magyar volt?

Hogy fogy a magyar, ölik a magyart, elvándorol a magyar?

Na így vagyok én is az antiszemitizmussal is.

2014. ápr. 5. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Most fog nyerni! És igaza van az előtem szólónak,egyetértek!
2014. ápr. 5. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!