Jól látom, hogy csak a jól keresők és a nyugdíjasok
támogatják a Fideszt?
Figyelt kérdés
Én úgy látom - már csak az ismeretségi körömből kiindulva-, hogy a nyugdíjasok, és a jól kereső polgárok támogatják elsősorban a Fideszt(és persze a cigányok).. Ami elszomorító, hogy a nyugdíjasok döntenek az ország sorsáról, akiknek biztos jövedelmük van, és nem pedig a dolgozó szegény nép, a fiatalok, akiknek tényleg a legtöbbet számítana a véleményük. Borzalmas tartom ezt a helyzetet, hogy a szegény ember így még szegényebb lesz, mert a sorsáról nem dönthet, nem bálaszthat egy oylan kormányt, aki tényleg kedvezne nekik, és nem a gazdagoknak kedvezne az adótörvényeivel... És csodálkozunk, hogy ennyi fiatal megy ki külföldre? Miért maradnának itt, mikor a kormánynak az elit társadalom és a nyugdíjasok élete számít? A fiatalok kit érdekelnek? És van képetek azt mondani, hogy jobban élünk mint 4 éve?
Hahaha, akik hitelre vesznek lapostévét és vasárnap tömve van velük a TESCO, kosarukban Heinz ketchup és a gyereknek a legújabb szuperhős-baba?
2014. ápr. 8. 23:49
2/39 anonim válasza:
Neked nem tűnt még fel, hogy Magyarországon a lakosság legnagyobb része cseszik rá a jövőre és a többi ember bajaira?
2014. ápr. 8. 23:49
3/39 A kérdező kommentje:
Nem szégyellitek magatokat emberek? Egy olyan kormányra szavaztatok, aki tojik arra, hogy több százezer ember szegény, és arra sincs pénze, hogy jóllakjon minden nap? Egy ilyen kormányra, aki a gazdagokat, és a nyugdíjasokat támogatja? Egyik kormány kormányzásánál se vltl ennyi munkanélküli, mitn a Fidesz kormányzása alatt... Rekorszámú a munkahelyek megszűnése! És ez semmit nem számít nektek?? Ilyen érzéketlenek vagytok? Ilyen emberek a honfitársaim??
2014. ápr. 8. 23:51
4/39 A kérdező kommentje:
De! Sajnos feltűnt... Ennyiben különbözünk a cigányoktól és sok más néptől, hogy sosem fogunk összefogni egymásért..
2014. ápr. 8. 23:52
5/39 anonim válasza:
"mert a sorsáról nem dönthet"
Akkora baromság, hogy már fáj.
Mi az, hogy nem dönthet saját sorsáról, szabad ország vagyunk. Oda megy tanulni ahova akar, oda költözhet ahol munka van stb, persze egyszerűbb sírni és mást hibáztatni saját életképtelenségünkért.
2014. ápr. 8. 23:54
6/39 A kérdező kommentje:
Kedves egyes! Én konkrétan nem a jól kereső dolgozó népre gondoltam, hanem azokra akik a Tescoban és egyéb "túlfizető" munkahelyeken robotolnak kevés pénzért.
2014. ápr. 8. 23:54
7/39 A kérdező kommentje:
Miért baromság? Igen? Akkor én mehettem volna orvosnak, úgy hogy a családom annyit keresett csak, hogy pont meg tudtunk belőle élni? Ezer bocsánat! Én vagyok a hülye! És ne is beszéljek azokról, akiknek meghaltnak korán a szüleik, és nicns lehetőségük tovább tanulni, hanem dolgozniuk kell...
2014. ápr. 8. 23:57
8/39 anonim válasza:
Nekem nem egy volt csoporttársam küldte haza a szülőknek az ösztöndíját. Aki tanul bekerül államira igenis tanulhat. Saját költségeik megvolt szociállis, bursha és ösztöndíjból és még haza is küldtek belőle a szülőknek.
Árva meg alapból szociálisnál plusz pontot kap besoroláskor meg árvaságit. Ja és kollégiumnál olcsóbb lakhatás nincs max a szülőkkel otthon.
Szóval igen nincs ingyen egyetem de aki szorgalmas annak bőven segít az állam tanulni.
2014. ápr. 9. 00:01
9/39 anonim válasza:
Másoló Palibácsinak sincs már normális végzettsége, mégis mennyi pénzt kapott. Valamilyen szinten meg lehet érteni a csókos embereket is, akármennyire is felfordul az ember gyomra az ilyenektől...ők is olyanok mint te...nem szeretnének sokat kis pénzért dolgozni, ezért nyalnak.
2014. ápr. 9. 00:01
10/39 A kérdező kommentje:
Nekem anyám elhunyt, aki jelentősen támogatta a családot. Apám meg egy lecsúszott ember, akinek a pia többet jelent, mint a családja. Nem fizeti a számlákat. Előtte mamám hunyt el jóval előtte, és apám már akkoris is leszarta a családját.. Nővérem is tanult volna tovább, de emiatt kénytelen votl érettségi után(mert akkor halt meg mamám) elmenni egy minimálbéres állásra, hogy valamiből ki legyenek fizetve a számlák. Én meg mikor végeztem, akkor meg anyám hunyt el, tehát én sem tanulhattam tovább... Nem mehettem egyetemre, mert nincs anyuci apuci, aki eltartana.. Igen! A mai világban akkor érhetsz el sokat, ha hosszú a nyelved... Ennyi! Ez ta munkahelyement is megtapasztaltam amúgy...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!