Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Mszp re fogsz szavazni...

Az Mszp re fogsz szavazni 2010 ben?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok hogy vannak e még Magyarországon olyan emberek akik szavaznak az MSZP re.

Én 100 % hogy nem fogok de van egy olyan félelmem hogy mégis ők fognak bejutni megint!!

Ha rájuk szavazol akkor miért ?

2009. dec. 19. 23:55
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

En sajnos a Fityire fogok szavazni...

Az MSzP az bizonyitotta, hogy inkompetens...

A Jobbik meg hat tele van alszent emberekkel (pl Morvai), sarlatan szakertokkel (Z Karpat Daniel), meg nekem a kereszteny feudalista allam eleg szarul hangzik...

SzDSz hat nem mondok inkabb semmit (Koka :(

LMP nem lenne rossz, csak szerintem a zold kerdesek sajnos meg nem aktualisak a magyar politikaban...

Mas meg nagyon nincs...

teis elég hülye vagy -.- arra kellene szavazz amivel egyet értesz...

2010. jan. 1. 20:55
 42/60 anonim válasza:
65%

A Fideszre és a Jobbik jöhet szóba. Aki az MSZP-re szavaz, az őrült, bolond, egyszóval nincs ki a 4 kereke, ez az egyik ok , hogy miért ne MSZP, aki még nem látta: Gyurcsány beszéde, ha meghallgattátok, és még mindig az MSZP-re akarsz szavazni akkor tudlak sajnálni.

http://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE&translated=1

2010. jan. 1. 21:02
 43/60 A kérdező kommentje:
Hát már az mszp re csak az elmebetegek meg az öregek szavaznak ! Ép eszű ember egy ilyen pártra nem teszi rá az x et !
2010. jan. 1. 21:06
 44/60 anonim ***** válasza:
34%
Mi a fenének mennek el az öregek szavazni? nekik már úgysincs jövőjük...
2010. jan. 1. 21:18
 45/60 anonim ***** válasza:
5%

teis elég hülye vagy -.- arra kellene szavazz amivel egyet értesz...

Te idiota, kepzeld senkivel nem ertek szasz szazalekban egyet mivel ez nem egy egy-az-egyhez reprezentativ demokracia, hanem egy tobbsegi demokracia. Ezen kivul, arra szavazzak akivel mikor ertek egyutt, szavazas elott vagy utan? Mert az sem ugyanaz...

Tehat a partokbol a legjobbat, vagy legkevesbe rosszabbat kell kivalasztanom.

Az MSzP hazug, a Jobbik kepmutato sarlatan, az SzDSz sunyi, LMP nevetseges, a Fidesz pedig gogos nagykepu.

Ezek kozul nekem a gogos nagykepu a legkevesbe ellenszenves. Ergo Fidesz. Ennyi.

A Jobbikkal kar erolkodnotok, mivel eddig szinte minden videot roluk megneztem (sot meg egy gyulesukon is voltam mivel engem tenyleg erdekel), es nagyon sokat ferditenek az igazsagon a geopolitikai es tortenelmi nezetuk meg a pozitivista modern tudomany allasatol jo messze van (maskeppen tudatosan hazudnak). Szoval rajuk biztos nem szavazok...

2010. jan. 2. 00:24
 46/60 A kérdező kommentje:

00:24

te beszívtál xD ?

A Fidesz az egyik leghazugabb párt az Mszp után ráadásul nagyképű sunyi kapzsi hatalom éhes sz@rkavaró banda és csak a levegőbe beszélnek meg fűt fát megígérnek aztán véletlenül elfelejtik betartani !

Nem csináltak semmit 4 év alatt lesz@rták a magyar népet csak jól tele tömték a zsebüket és azért szavazták le őket./hála az istennek /

Ha nem kurta volna el az Mszp 1000 % hogy megint ők lennének a kormányon de most már sírhatnak mert reményeim szerint nem jutnak be többet a büdös életbe és szép lassan a süllyesztőbe kerülnek a Zsideszel együtt !!

2010. jan. 2. 01:31
 47/60 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne a Fidesz akkor tuti hogy a Jobbik jutna be de így szerintem még nem sok esélyük van bár ha nem kurják el akkor 2014 ben ha addig szét nem barmolják Magyarországot lehet esélyük !
2010. jan. 2. 01:34
 48/60 anonim ***** válasza:
44%
Biztos,hogy NEM! Győzzön a JOBBIK!!!!!
2010. jan. 2. 11:36
 49/60 anonim ***** válasza:

kérdező 01:31

ezzel a hozzászólásoddal nagyon egyetértek.

fidesznek volt 4 éve hogy bizonyítson, nem sikerült neki.

mszpnek volt 8 éve, nekik sem sikerült.

most bajban vagyok hogy kire szavazzak. nem lenne rossz a fidesz csak orbánnak kéne eltűnnie a pártból akkor rájuk szavaznék és több ismerősöm is van aki ezen az állásponton van.

jó választás nincs a legkisebb rosszat okozó pártra fogok szavazni, bár örülnék neki ha Seres Mária kezdeményezése sikeres lenne és ők is bejutnának a parlamentbe.

úgy gondolom, hogy ebben a gazdasági helyzetben bárkire is szavazunk megszorítások jönnek mert nagy szarba keveredtünk az utóbbi 20 évben

2010. jan. 2. 12:12
 50/60 anonim ***** válasza:

Hogy a viharba ne!

Majd 3 üveg vodka után beleordítom az úrnába hogy

Éljen Az Mszp! Aztán kenjék a hajukra cédulástul!

2010. jan. 2. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!