Az Mszp re fogsz szavazni 2010 ben?
Kíváncsi vagyok hogy vannak e még Magyarországon olyan emberek akik szavaznak az MSZP re.
Én 100 % hogy nem fogok de van egy olyan félelmem hogy mégis ők fognak bejutni megint!!
Ha rájuk szavazol akkor miért ?
En sajnos a Fityire fogok szavazni...
Az MSzP az bizonyitotta, hogy inkompetens...
A Jobbik meg hat tele van alszent emberekkel (pl Morvai), sarlatan szakertokkel (Z Karpat Daniel), meg nekem a kereszteny feudalista allam eleg szarul hangzik...
SzDSz hat nem mondok inkabb semmit (Koka :(
LMP nem lenne rossz, csak szerintem a zold kerdesek sajnos meg nem aktualisak a magyar politikaban...
Mas meg nagyon nincs...
teis elég hülye vagy -.- arra kellene szavazz amivel egyet értesz...
A Fideszre és a Jobbik jöhet szóba. Aki az MSZP-re szavaz, az őrült, bolond, egyszóval nincs ki a 4 kereke, ez az egyik ok , hogy miért ne MSZP, aki még nem látta: Gyurcsány beszéde, ha meghallgattátok, és még mindig az MSZP-re akarsz szavazni akkor tudlak sajnálni.
teis elég hülye vagy -.- arra kellene szavazz amivel egyet értesz...
Te idiota, kepzeld senkivel nem ertek szasz szazalekban egyet mivel ez nem egy egy-az-egyhez reprezentativ demokracia, hanem egy tobbsegi demokracia. Ezen kivul, arra szavazzak akivel mikor ertek egyutt, szavazas elott vagy utan? Mert az sem ugyanaz...
Tehat a partokbol a legjobbat, vagy legkevesbe rosszabbat kell kivalasztanom.
Az MSzP hazug, a Jobbik kepmutato sarlatan, az SzDSz sunyi, LMP nevetseges, a Fidesz pedig gogos nagykepu.
Ezek kozul nekem a gogos nagykepu a legkevesbe ellenszenves. Ergo Fidesz. Ennyi.
A Jobbikkal kar erolkodnotok, mivel eddig szinte minden videot roluk megneztem (sot meg egy gyulesukon is voltam mivel engem tenyleg erdekel), es nagyon sokat ferditenek az igazsagon a geopolitikai es tortenelmi nezetuk meg a pozitivista modern tudomany allasatol jo messze van (maskeppen tudatosan hazudnak). Szoval rajuk biztos nem szavazok...
00:24
te beszívtál xD ?
A Fidesz az egyik leghazugabb párt az Mszp után ráadásul nagyképű sunyi kapzsi hatalom éhes sz@rkavaró banda és csak a levegőbe beszélnek meg fűt fát megígérnek aztán véletlenül elfelejtik betartani !
Nem csináltak semmit 4 év alatt lesz@rták a magyar népet csak jól tele tömték a zsebüket és azért szavazták le őket./hála az istennek /
Ha nem kurta volna el az Mszp 1000 % hogy megint ők lennének a kormányon de most már sírhatnak mert reményeim szerint nem jutnak be többet a büdös életbe és szép lassan a süllyesztőbe kerülnek a Zsideszel együtt !!
kérdező 01:31
ezzel a hozzászólásoddal nagyon egyetértek.
fidesznek volt 4 éve hogy bizonyítson, nem sikerült neki.
mszpnek volt 8 éve, nekik sem sikerült.
most bajban vagyok hogy kire szavazzak. nem lenne rossz a fidesz csak orbánnak kéne eltűnnie a pártból akkor rájuk szavaznék és több ismerősöm is van aki ezen az állásponton van.
jó választás nincs a legkisebb rosszat okozó pártra fogok szavazni, bár örülnék neki ha Seres Mária kezdeményezése sikeres lenne és ők is bejutnának a parlamentbe.
úgy gondolom, hogy ebben a gazdasági helyzetben bárkire is szavazunk megszorítások jönnek mert nagy szarba keveredtünk az utóbbi 20 évben
Hogy a viharba ne!
Majd 3 üveg vodka után beleordítom az úrnába hogy
Éljen Az Mszp! Aztán kenjék a hajukra cédulástul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!