Az Mszp re fogsz szavazni 2010 ben?
Kíváncsi vagyok hogy vannak e még Magyarországon olyan emberek akik szavaznak az MSZP re.
Én 100 % hogy nem fogok de van egy olyan félelmem hogy mégis ők fognak bejutni megint!!
Ha rájuk szavazol akkor miért ?
Csakis XD !
Már nem tudnák magukat visszasírni, sehogy sem, ezek után amit műveltek az országgal, ez a felháborító !
Mi az hogy: "ők fognak bejutni megint!!"
Nyilván be fognak jutni nem ez a kérdés, és hidd el sokan fognak rájuk szavazni, a csendes többség.
Én jobbikra fogok szavazni, ezt már most leszögezem !
És szerencsére az embereknek kezd felnyílni a csipájuk és egyre több a jobbik szimpatizáns !
Szebb jövőt !
En sajnos a Fityire fogok szavazni...
Az MSzP az bizonyitotta, hogy inkompetens...
A Jobbik meg hat tele van alszent emberekkel (pl Morvai), sarlatan szakertokkel (Z Karpat Daniel), meg nekem a kereszteny feudalista allam eleg szarul hangzik...
SzDSz hat nem mondok inkabb semmit (Koka :(
LMP nem lenne rossz, csak szerintem a zold kerdesek sajnos meg nem aktualisak a magyar politikaban...
Mas meg nagyon nincs...
Morvait nem kellene ennyire lebecsülni, az egy tanult, komoly nő !
Jobban tennéd, ha Te is a jobbikra szavaznál, kedves utolsó hozzászóló !
Morvai nem komoly... Meg angolul se tud nagyon jol, pedig 6 ev utan (1 Kings, 1 Fulbright, 4 ENSZ) ezt igazan elvarna tole az ember.
Az, hogy PhD-je van az meg nem nagy szam. Ezt csak az olyan emberek hiszik akik az egyetem kozelebe se kerulnek. Nem azt mondom, hogy konnyu elvegezni de altalaban a PhD hallgatok csak a szakteruletukon (Morvai esteben emberi jogok es csaladon beluli eroszak) tudnak sokkal tobbet egy Masternel (en PhD hallgato vagyok). Most valaki aki allandoan a gazdasagrol nyilatkozik annak Morvai doktori munkaja sokat nem segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!