Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Mszp re fogsz szavazni...

Az Mszp re fogsz szavazni 2010 ben?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok hogy vannak e még Magyarországon olyan emberek akik szavaznak az MSZP re.

Én 100 % hogy nem fogok de van egy olyan félelmem hogy mégis ők fognak bejutni megint!!

Ha rájuk szavazol akkor miért ?

2009. dec. 19. 23:55
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
62%
NEM
2010. jan. 1. 17:30
 22/60 anonim ***** válasza:
46%
én a rokkantak és vakok pártjára fogok szavazni,azok is tudnak ennyit lopni és csalni mint a mostani összes párt,és amúgy se azon múlik mi mit akarunk,ehhez kevesek vagyunk,mert vezetnek minket mit a szamarakat a répával......
2010. jan. 1. 17:40
 23/60 anonim ***** válasza:
74%
Nem
2010. jan. 1. 18:10
 24/60 anonim ***** válasza:
60%

Csakis XD !

Már nem tudnák magukat visszasírni, sehogy sem, ezek után amit műveltek az országgal, ez a felháborító !

2010. jan. 1. 18:30
 25/60 anonim válasza:
15%
én el se megyek!!!!:D
2010. jan. 1. 18:41
 26/60 anonim ***** válasza:
65%

Mi az hogy: "ők fognak bejutni megint!!"

Nyilván be fognak jutni nem ez a kérdés, és hidd el sokan fognak rájuk szavazni, a csendes többség.

2010. jan. 1. 18:47
 27/60 anonim ***** válasza:
76%

Én jobbikra fogok szavazni, ezt már most leszögezem !

És szerencsére az embereknek kezd felnyílni a csipájuk és egyre több a jobbik szimpatizáns !

Szebb jövőt !

2010. jan. 1. 18:51
 28/60 anonim ***** válasza:
0%

En sajnos a Fityire fogok szavazni...

Az MSzP az bizonyitotta, hogy inkompetens...

A Jobbik meg hat tele van alszent emberekkel (pl Morvai), sarlatan szakertokkel (Z Karpat Daniel), meg nekem a kereszteny feudalista allam eleg szarul hangzik...

SzDSz hat nem mondok inkabb semmit (Koka :(

LMP nem lenne rossz, csak szerintem a zold kerdesek sajnos meg nem aktualisak a magyar politikaban...

Mas meg nagyon nincs...

2010. jan. 1. 18:59
 29/60 anonim ***** válasza:
67%

Morvait nem kellene ennyire lebecsülni, az egy tanult, komoly nő !

Jobban tennéd, ha Te is a jobbikra szavaznál, kedves utolsó hozzászóló !

2010. jan. 1. 19:02
 30/60 anonim ***** válasza:
10%

Morvai nem komoly... Meg angolul se tud nagyon jol, pedig 6 ev utan (1 Kings, 1 Fulbright, 4 ENSZ) ezt igazan elvarna tole az ember.

Az, hogy PhD-je van az meg nem nagy szam. Ezt csak az olyan emberek hiszik akik az egyetem kozelebe se kerulnek. Nem azt mondom, hogy konnyu elvegezni de altalaban a PhD hallgatok csak a szakteruletukon (Morvai esteben emberi jogok es csaladon beluli eroszak) tudnak sokkal tobbet egy Masternel (en PhD hallgato vagyok). Most valaki aki allandoan a gazdasagrol nyilatkozik annak Morvai doktori munkaja sokat nem segit.

2010. jan. 1. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!