Az Mszp re fogsz szavazni 2010 ben?
Kíváncsi vagyok hogy vannak e még Magyarországon olyan emberek akik szavaznak az MSZP re.
Én 100 % hogy nem fogok de van egy olyan félelmem hogy mégis ők fognak bejutni megint!!
Ha rájuk szavazol akkor miért ?
Azt hiszem én is az MSZP-re fogok szavazni.
És minél többen rágják majd a fülem, hogy eltántorítsanak, minél többen kiáltanak ki hazaárulónak, minél többször tapasztalom, hogy folyamatosan ellenük agitálnak, annál biztosabb leszek benne... :) :P
Én 72 éves vagyok, idén is Thürmer Gyulára szavazok.
Az egy jó ember! Csak mindig elfeljti küldeni a rőf vörös posztót, pedig 89-ben megigérték...
De nem ám! :)
Hogy miért nem, arról regényt tudnék írni. Röviden és tömören megfogalmazva: Ha juhász lennék, biztosan nem vennék magam mellé farkast pásztorkutyának (ezért nem fog a pártom koalícióra lépni velük)... De ha meg én lennék a birka, akkor meg különösen nem akarnám azt a farkast nyájőrzőnek! :)
00:01
"biztos bejutnak a parlamentbe, az 5%-os küszöbön nyugodt szívvel átjutnak; de ha körülnézel, kormányt alakítani aligha fognak újra, mert megerősödött a többi párt, a Fidesz és a Jobbik jó erőben van, ők pedig hmm... elfáradtak]"
gondoltam hogy be fognak jutni és bőven meghaladják az 5 % ot de attól félek hogy újra ők lesznek a kormányon ugyanis a magyarok nagy része birka /kivétel azok akik nem akarnak rájuk szavazni/ és könnyen befolyásolhatók.
Valószínűleg nem fognak de még van egy pár hónap a választásig szólal reménykedjünk.
Látom azért vannak páran akik nem fognak rájuk szavazni.
nem fogok rájuk szavazni.
És a kormányalakítás közelében sem lesznek, az igazi kérdés, hogy a Fidesz eléri-e majd a 2/3-os többséget.
Azt kérdezitek,hogy melyik tulajdont eltulajdonító pártra szavazzunk.? Hát akinek az Orbán mosolya tetszik az szavazzon a Fideszre, akinek a Mesterházy hajviselete az szavazzon az MSZP-re. Akinek egyik párt sem jön be az a kisebb pártokat vegye célba, nekik is jár néhány szavazat.
Kedves állampolgárok ne hagyjátok,hogy más szempontok alapján befolyásolják a döntéseteket.
Kellemes Karácsonyt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!