Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Mszp re fogsz szavazni...

Az Mszp re fogsz szavazni 2010 ben?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok hogy vannak e még Magyarországon olyan emberek akik szavaznak az MSZP re.

Én 100 % hogy nem fogok de van egy olyan félelmem hogy mégis ők fognak bejutni megint!!

Ha rájuk szavazol akkor miért ?

2009. dec. 19. 23:55
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
75%
NEM
2009. dec. 20. 00:44
 12/60 anonim ***** válasza:
37%

Azt hiszem én is az MSZP-re fogok szavazni.

És minél többen rágják majd a fülem, hogy eltántorítsanak, minél többen kiáltanak ki hazaárulónak, minél többször tapasztalom, hogy folyamatosan ellenük agitálnak, annál biztosabb leszek benne... :) :P

2009. dec. 20. 02:22
 13/60 anonim ***** válasza:
63%
Biztos hogy nem fogok rájuk szavazni!
2009. dec. 20. 02:25
 14/60 anonim ***** válasza:
26%

Én 72 éves vagyok, idén is Thürmer Gyulára szavazok.

Az egy jó ember! Csak mindig elfeljti küldeni a rőf vörös posztót, pedig 89-ben megigérték...

2009. dec. 20. 07:04
 15/60 anonim ***** válasza:
63%
Jó vicc.
2009. dec. 20. 12:07
 16/60 anonim ***** válasza:
71%
Biztos ,hogy nem szavazok az mszp-re.
2009. dec. 20. 13:34
 17/60 anonim ***** válasza:
81%

De nem ám! :)

Hogy miért nem, arról regényt tudnék írni. Röviden és tömören megfogalmazva: Ha juhász lennék, biztosan nem vennék magam mellé farkast pásztorkutyának (ezért nem fog a pártom koalícióra lépni velük)... De ha meg én lennék a birka, akkor meg különösen nem akarnám azt a farkast nyájőrzőnek! :)

2009. dec. 20. 15:23
 18/60 A kérdező kommentje:

00:01

"biztos bejutnak a parlamentbe, az 5%-os küszöbön nyugodt szívvel átjutnak; de ha körülnézel, kormányt alakítani aligha fognak újra, mert megerősödött a többi párt, a Fidesz és a Jobbik jó erőben van, ők pedig hmm... elfáradtak]"

gondoltam hogy be fognak jutni és bőven meghaladják az 5 % ot de attól félek hogy újra ők lesznek a kormányon ugyanis a magyarok nagy része birka /kivétel azok akik nem akarnak rájuk szavazni/ és könnyen befolyásolhatók.

Valószínűleg nem fognak de még van egy pár hónap a választásig szólal reménykedjünk.

Látom azért vannak páran akik nem fognak rájuk szavazni.

2009. dec. 20. 15:55
 19/60 anonim ***** válasza:
37%

nem fogok rájuk szavazni.

És a kormányalakítás közelében sem lesznek, az igazi kérdés, hogy a Fidesz eléri-e majd a 2/3-os többséget.

2009. dec. 20. 16:06
 20/60 anonim ***** válasza:
100%

Azt kérdezitek,hogy melyik tulajdont eltulajdonító pártra szavazzunk.? Hát akinek az Orbán mosolya tetszik az szavazzon a Fideszre, akinek a Mesterházy hajviselete az szavazzon az MSZP-re. Akinek egyik párt sem jön be az a kisebb pártokat vegye célba, nekik is jár néhány szavazat.

Kedves állampolgárok ne hagyjátok,hogy más szempontok alapján befolyásolják a döntéseteket.

Kellemes Karácsonyt !

2009. dec. 20. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!