Az Mszp re fogsz szavazni 2010 ben?
Kíváncsi vagyok hogy vannak e még Magyarországon olyan emberek akik szavaznak az MSZP re.
Én 100 % hogy nem fogok de van egy olyan félelmem hogy mégis ők fognak bejutni megint!!
Ha rájuk szavazol akkor miért ?
Annak, aki el se megy: csak gratulálni tudok
Annak aki rájuk szavaz: ők azok akiknek bevált ez a mocskos párt (feltehetőleg túlságosan kevesen vannak, hála Istennek!), ők a hazaárulók
Aki pedig a Jobbikra szavaz, az azt ikszeli, amit én :D
Szebb jövőt!
Es aki a Fideszre szavaz? Ok mik?
Eleg egyszeruen bekategorizaltad a vilagot. Ez kell egyszeru emberek akik a vilag komplexitasat teljes mertekben figyelem kivul hagyjak.
A k*rva anyjat a 90 eves hazaarulo Mari neninek aki az MSzPre szavazott! Hogy kepzeli, hogy dont elso vilaghaboru, 1 vilag valsag, szegenyseg, masodik vilaghaboru, megszallas, kommunizmus, 56, szocializmus, rendszervaltas, es kapitalizmus utan. Mit kepzel ez a ven mangalica...
ma 18:47
azt tudom hogy sajnos még ott fognak ülni a parlamentbe csak nem szeretném ha hatalomra kerülnének! Már bebizonyították hogy alkalmatlanok a vezetésre ideje lenne feloszlatni a pártjukat és más munka után nézniük!A Fidesznek is ezt ajánlom ! Én tuti hogy a Jobbikra szavazok mert már csak nekik lehet hinni !
19:32
már ideje volna csak sok birka van itt Magyarországon és sokan még rájuk fognak szavazni vagy a Fideszre !
Tök bírom hogy a Jobbikosoknak annyi a világ h aki nem a Jobbikra szavaz az birka,hazaáruló,cigány.Beszűkült világnézetűek vagytok,és ezt most nem cikizésből mondom.
De amúgy elmegyek szavazni és a Fidesz-re szavazok és ha kell akkor birka jelmezben teszem ezt!!
19:44
tedd azt szavazz a Fideszre még birka jelmezt se kell felvenned csak NE AZ MSZP re tedd az x et !!!!!!!
Amúgy nem vagyok jobbikos ha arra gondolnátok csak már nem tudom kire szavazzak és ők még nem voltak !
19:36 - Hát ez az, véleményem szerint a Fidesz se volt jó, ott is voltak problémák, az MSZP egy életre kivonhatja magát onnét, utolsó reményünk pedig a Jobbik. Ha ők sem hozzák ki a sz*rból az országot, akkor az már a vég. :(
19:44 - A felsorolt 3-ból kettőt egy szóval nem említettem. De ha te eszerint cigány vagy és birka, akkor erre nem tudok mit mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!